Esports

L'UCF Cambrils-Oleastrum disputarà 8 partits de pretemporada

Per Redacció

Jugadors de l'Oleastrum celebrant un gol en un partit de finals d'aquesta passada temporada

La Unió de Clubs de Futbol de Cambrils, UCF Cambrils, ja està planificant esportivament la propera temporada. Fruit de les darreres reunions del nou club, la comissió esportiva ha determinat els dies en que l'equip amateur del club disputarà els partits de pretemporada i també ha donat a conèixer el nom oficial de l'antic CF Oleastrum que es dirà UCF Cambrils-Oleastrum i militarà a la Primera Territorial.
Pel que fa a la pretemporada, l'UCF Cambrils- Oleastrum la iniciarà la darrera setmana del mes de juliol i està previst que disputi 8 partits en horari de les 7 de la tarda i un parell a 2/4 de 9 del vespre.
La comissió esportiva del club també ha decidit que els partits de lliga de la propera temporada que es juguin a casa ho faran a les 12 del migdia durant la primera volta i els diumenges a les 5 de la tarda, la segona.

Futbol base

L'estructura de l'UCF Cambrils disposarà d'un seguit d'equips de futbol base a les categories de preferent i de primera divisió, que seran un juvenil de primera divisió, un cadet de primera divisió, un infantil a preferent i un altre a la primera divisió, un aleví a preferent i un altre a la primera divisió i un benjamí a la primera divisió. Tots aquests equips de futbol base competiran amb el nom d'UCF Cambrils i iniciaran la pretemporada durant el proper mes d'agost.

Comenta aquest article