Societat

Maria Luisa Vázquez rep la medalla centenària envoltada de familiars i amics

Per Redacció

Maria Luisa Vázquez va rebre el reconeixement de familiars, amics i representants municipals

El director dels Serveis Territorials del Departament d’Acció Social i Ciutadania a Tarragona —Jordi Tous— va lliurar ahir al matí la Medalla Centenària a Maria Luisa Vázquez Vázquez a la residència de gent gran Baix Camp de Cambrils. A l’acte, també hi va assistir la regidora de Polítiques Socials —Maricel Llaveria—, i va estar acompanyada pels familiars, personal de la residència i amics i amigues del centre.

L’homenatjada va néixer el 21 de juny de 1909 a Sama de Langreo (Astúries) i, a l'arribar la guerra es va traslladar amb les seves filles a Santa Bàrbara (Tortosa). En quedar vídua, va anar a viure a Vinyols amb una de les filles. Des del passat mes de març està a la residència Baix Camp. És la segona persona d’aquest centre que celebra els 100 anys en l’últim mes.

La Medalla Centenària és una iniciativa de la Secretaria de Polítiques Familiars i Drets de Ciutadania del Departament d’Acció Social i Ciutadania. Es tracta d’una medalla d’argent gravada amb el nom i l’any de naixement commemorativa del centenari. A aquest reconeixement institucional poden accedir-hi totes les persones residents a Catalunya que compleixin els requisits i realitzin la sol·licitud corresponent.

Comenta aquest article