Esports

L'equip Cambrils Raid Team aconsegueix la tercera posició en la prova al Coll de Nargó

Per Redacció



Els integrants de l'equip Cambrils Raid Team, Pep Nogués, Joan Carles Santacruz i Marc Costa
El passat 20 de juny es va celebrar la quarta prova puntuable del campionat de Catalunya de raids al Coll de Nargó. L'equip Cambrils Raid Team, format per Pep Nogués, Joan Carles Santacruz i Marc Costa, va competir en una dura prova de 5.400 metres de desnivell acumulat en la què finalment, van aconseguir una 3a posició molt disputada.

La prova va constar d'una secció d'orientació urbana seguida d'un tram de 8 quilòmetres de caiac pel pantà d'Oliana. Després, els participants van haver de superar una prova d'escalada per la via Regina i un sector de 12 quilòmetres de cursa a peu. A continuació va començar la part més dura de la competició amb dos sectors de BTT els qual requerien de molta exigència física. Al mig d'aquest tram, els competidors també van haver de superar una prova de barranquisme pels gorgs de Boixols.
 
El final de la cursa va estar molt ajustat i disputat, ja que només 5 minuts van separar la 3a i la 4a posició. L'equip cambrilenc Cambrils Raid Team va pujar al podi en tercera posició, seguint amb l'any de resultats positius en aquesta lliga catalana de raids d'esports d'aventura.

Comenta aquest article