Esports

El Cambrils CH salva la categoria en el darrer partit al derrotar el Sentmenat per 6 gols a 5

Per Redacció

El Cambrils ha salvat la categoria i continuarà a la Primera Catalana. A la foto, imatge d'un partit d'aquesta temporada entre el Cambrils i el Noia Freixenet

Hoquei

Cambrils CH 6 - HC Sentmenat 5

El Cambrils C.H. guanyava, aquest passat dissabte, l’enfrontament amb el H.C. Sentmenat davant la seva afició, i s’assegurava la permanència un any més a la Primera Catalana. Els homes de Xavi Tarragó es van haver d’esperar fins aquesta darrera jornada per saber si conservaven la categoria.
El Cambrils C.H. rebia un Sentmenat que, abans de començar el partit, ja sabia que no tenia opcions per ascendir, perquè tant el Capellades i el C.P. Monjos havien guanyat els seus respectius partits.
Tot i així, els homes de Tarragó no van voler especular, i en menys de 4 minuts, Joan Recasens, va posar un 0-2 al marcador, però 2 minuts més tard el Sentmenat escurçava la diferència 2-1.
Novament Joan Recasens, al minut 14’ feia pujar el 3-1 a l’electrònic, i a 8 minuts del final de la primera part, Joan Roig, anotava el 5-1, marcador amb que es va arribar al descans.
En aquest moment el Cambrils era equip de 1a Catalana matemàticament, perquè guanyava el seu partit, però també perquè el Sitges havia perdut el seu enfrontament amb el C.P. Calafell, resultat que el condemnava al descens.
La segona part, tot i que va començar amb un gol de Xavi Caparrós “Capi” que, posava el marcador amb un contundent 6-1, el H.C. Sentmenat no va voler sortir golejat del Palau d’Esports, i coincidint amb la relaxació dels cambrilencs, en tant sols sis minuts deixava el marcador en 6-4, i a 4’ minuts del final es posava a tan sols un gol de l’empat (6-5).
Els últims minuts del partit van ser d’atac visitant per empatar el partit, i de control de la bola dels locals per deixar córrer el temps, i acabar la temporada amb una victòria davant la seva afició, i tot i la
pressió del Sentmenat, el Cambrils ho va aconseguir, arribant-se al final del partit amb un ajustat 6-5.
El rostre de satisfacció i l’alegria dels jugadors, equip tècnic, junta directiva i afició es deixava veure després del xiulet final del col·legiat.
El Cambrils C.H. acaba la temporada en 11a posició i amb 43 punts.

Comenta aquest article