Cultura

La banda de música Costa Daurada celebra el Dia Internacional de la Música amb un concert al Parc del Pescador

Per Berta Ruiz

Actuació de la banda de música Costa Daurada, ahir al migdia al Parc del Pescador

En motiu dels actes de celebració del Dia Internacional de la Música, l'auditori del Parc del Pescador va acollir ahir diumenge al migdia l'actuació de la banda de música Costa Daurada, sota la direcció dels directors Dídac Arcas de Cambrils i Jacint Gisbert de Salou. La formació musical, amb integrants de les escoles de música de Cambrils i de Salou, va oferir un ampli repertori davant un nombrós públic.

Més actuacions dels alumnes de l'Escola de Música

D'altra banda, l'Escola Municipal de Música de Cambrils seguirà la seva activitat aquests dies amb diferents actuacions musicals. Avui dilluns a partir de les 19 hores, a la sala Beethoven de l'Escola Municipal de Música, tindrà lloc el concert de graduació de l'alumna de violoncel d'Olga Prats Garriga. D'altra banda, a partir de les 19.45 hores a la sala Albéniz del centre, també tindrà lloc el concert dels grups de vent de l'escola a càrrec de les formacions: grup de vent Bufa-Band, sota la direcció d'Anna Amigó i el grup de vent Staccata sota la direcció d'Eva Garriga.

Demà dimarts 23 de juny, també seguiran les actuacions dels alumnes de l'escola. En aquesta ocasió, l'ermita de la Verge del Camí serà l'escenari a partir de les 17 hores, del concert de les orquestres de corda i del conjunt de violoncels de l'Escola Municipal de Música, sota la direcció de Francesc Sánchez i Enric Prats. Finalment, per la diada de Sant Pere, el proper 29 de juny, el grup de vent Crescendo –sota la direcció de Dídac Arcas– també actuarà a partir de les 11 hores al Port de Cambrils, en el marc del seguici popular de Sant Pere.

Comenta aquest article