Esports

La 28a edició de la Marxa Popular Cicloturista del barri de l'Eixample congrega 888 participants

Per Berta Ruiz

La pintora cambrilenca, Nuri Mariné, va ser l'encarregada de tallar la cinta abans de l'inici de la marxa

La 28a edició de la Marxa Popular Cicloturista –organitzada per la Penya Cicloturista Cambrils– que se celebra dins de les festes del Barri de l'Eixample ha tornat a enregistrar un gran èxit de participació. Ahir, es va aconseguir arribar als 888 participants –una xifra similar a la de l'any passat–, tot i que no s'ha pogut arribar als 1.000 participants, que era l'objectiu de l'organització. No obstant, des de l'organització es van mostrar molt satisfets per l'elevat nombre de participants de totes les edats que van convertir aquesta marxa en una nova festa lúdica i esportiva.

Abans de la sortida, bona part dels ciclistes i aficionats a la bicicleta participants en la marxeta van poder agafar forces amb el tradicional esmorzar popular de les Festes del Barri de l'Eixample amb pa i sardines a la brasa o bé coca amb xocolata desfeta. Posteriorment, la pintora local Nuri Mariné va ser l'encarregada de tallar la cinta –una de les novetats d'enguany– per encetar la marxa; i cap a dos quarts d'onze del matí l'esclat d'un coet va donar el tret de sortida a la comitiva ciclista. La gran massa de ciclistes va sortir del barri de l'Eixample i es van dirigir cap al port i per tota la façana marítima fins arribar a Vilafortuny. Després de Vilafortuny, la comitiva de ciclistes es va dirigir cap al Vial del Cavet fins arribar al nucli urbà, passant per Nou Cambrils, la Parellada, l'avinguda del Baix Camp i enfilant de nou el passeig de La Salle fins entrar novament al barri.

Un cop finalitzada la marxa, l'organització va arrodonir la festa amb el lliurament de diversos obsequis com samarretes, cascos per anar en bicicleta i fins i tot una bicicleta.

La marxa va iniciar-se al carrer de General Prim i va dirigir-se cap al port i Vilafortuny

Comenta aquest article