El Grup Les Barques aconsegueix un primer i un tercer lloc a l’Open Raid Centre Miró de Mont-roig del Camp

Els components del Grup Les Barques que van participar al raid de Mont-roig del Camp
Els dos equips del Grup Les Barques van fer un excel·lent paper a l'Open Raid Centre Miró, que es va celebrar a Mont-roig del Camp el passat dissabte 13 de juny.
El raid tenia un recorregut total de 37 km, repartits amb un primer sector de run amb bike de 4km. (un corredor a peu i un corredor amb bicicleta), un segon sector de BTT de 22 km i un desnivell acumulat de 470 metres, un tercer sector d’orientació urbana aprofitant el cap de setmana mironià i un quart i últim sector de treking de 10 km  i un desnivell acumulat de poc més de 300 metres. En aquest darrer tram els corredors, a més, havien de realitzar una prova especial d’escalada i rapel  durant la qual redescobrien la serra de l’Areny amb unes meravelloses vistes de la Costa Daurada.

Tot un èxit de l’equip que ja va quedar en segona posició al Raid Serres del Mestral de passat 23 de maig i en tercera posició al Raid Lleida del passat 31 de maig.