Societat

Més de 200 alumnes cambrilencs plasmen "Els colors de Cambrils" en el taller Transformacions

Per Berta Ruiz

Aspecte de l'exposició instal·lada al hall de l'Ajuntament

Per quart any consecutiu, dins del programa de creativitat i expressió als centres educatius, més de 200 alumnes de sisè de Primària han participat en el taller Transformacions, a càrrec de Pere Estadella i Jordina Ros. Ahir al matí es feia la presentació d'aquesta exposició artística que enguany s'ha instal·lat al hall de l'Ajuntament. El regidor d'Educació i Polítiques Actives d'Ocupació de l'Ajuntament de Cambrils –Salvador Matas– explicava ahir que un dels objectius principals d'aquest projecte "és acostar la creació de les arts visuals als alumnes en un context engrescador".

Plasmar "Els colors de Cambrils"

Enguany, el lema dels treballs ha estat "Els colors de Cambrils", a través dels colors que ofereix el mar, el camp, el cel i la ciutat, tal i com explicava Pere Estadella. Durant diverses setmanes els alumnes dels centres cambrilencs –excepte el col·legi Cardenal Vidal i Barraquer, el CEIP Mas Clariana i el CEIP La Bòbila– van realitzar les seves obres plàstiques al seu centre utilitzant tot tipus de materials, bona part dels quals eren material reciclat de les minideixalleries de Cambrils.
L'objectiu d'aquests treballs, tal i com va comentar Jordina Ros, "és que els nens puguin expressar les seves emocions i sentiments vers els colors que veuen a Cambrils i que juguin amb ells. Intentar desbloquejar la ment i fer sortir les emocions. Que es llencin!". D'altra banda, a part dels treballs realitzats pels alumnes també es va gravar un vídeo, on es recull en imatges tot el procés de creació dels treballs artístics.

Durant els propers 15 dies es podrà visitar aquesta exposició instal·lada a l'entrada de l'Ajuntament, on s'hi poden trobar creacions com quadres i d'altres objectes realitzats amb diferents materials.

Comenta aquest article