Informació general

L'Ajuntament obsequia La Teca Teatre per la seva col·laboració en la campanya de la Policia Local "Tots som responsables"

Per Berta Ruiz

Robert Benaiges i Laura Forcadell fent entrega d'un quadre als representants de La Teca Teatre

L'Àrea de Protecció Ciutadana i Mobilitat de l'Ajuntament de Cambrils va realitzar ahir un petit acte d'agraïment a la col·laboració desinteressada del grup de teatre La Teca Teatre en la campanya de la Policia Local "Tots som responsables", realitzada durant el passat mes d'abril. La Teca hi va col·laborar en la producció de tres espots televisius de caire humorístic sobre temes relacionats amb el civisme, que van ser emesos per Televisió de Cambrils. Ahir al matí, l'alcalde de Cambrils -Robert Benaiges- i la regidora de Protecció Ciutadana i Mobilitat -Laura Forcadell- van fer entrega a tres membres del grup de teatre cambrilenc d'un quadre amb una composició de fotografies, recull de diversos moments de la gravació dels espots emesos durant la campanya i un CD amb totes les imatges de la campanya.

En nom de La Teca Teatre, Pep Pellicer va agrair aquest reconeixement per part de l'Ajuntament i va expressar que des de La Teca, "sempre estem oberts i col·laborem en tot el que ens és possible. Ens agrada actuar, ens agrada fer coses i ens agrada col·laborar pel poble.Quan veus acabada la campanya surts sorprès perquè veus que ha estat una bona tasca i que a part de ser més o menys divertit, pot ser efectiu per a que la gent faci cas". Per la seva part, Robert Benaiges també va comentar que "això és un agraïment a una tasca de caire cívic que ha fet La Teca. Porta molts anys de tradició fent moltes coses i col·laborant, i se'ls hi va demanar que fessin uns espots per aquesta campanya de promoció del civisme entre els nostres convilatans. Com sempre, La Teca s'hi va mostrar disposada i entusiasta".

Comenta aquest article