Esports

Els ciclistes Alejandro Sánchez i Edgar Curto fan un segon lloc, cadascun d'ells, a la prova de Cunit

Per Redacció

 
 
 A dalt, l'Alejandro al podi. A sota, l'Edgar al podi de Cunit
El passat diumenge 14 de juny va tenir lloc a la localitat de Cunit la vuitena prova de la Copa Catalana i de la Copa Tarragona de ciclisme infantil. En aquesta prova hi van prendre part novament els dos representants cambrilencs, l'Alejandro Sánchez i l'Edgar Curto.

En la categoria de l'Alejandro Sánchez, els corredors havien de donar cinc voltes a un circuit d'un quilòmetre de distància. El cambrilenc va realitzar una molt bona sortida i des l'inici de la cursa va estar situar en les primeres posicions, controlant en tot moment el pilot i evitant possibles escapades. En aquesta cursa, el ciclista cambrilenc es va mostrar molt més fort que en les dues setmanes anteriors, tot i que finalment, el triomf es va disputar a l'esprint, quedant el cambrilenc en la segona posició. Amb aquest resultat, l'Alejandro perd el lideratge de la competició de la Copa Catalana, però se situa a només un punt del seu rival. D'altra banda, segueix liderant la classificació de la Copa Tarragona.

Edgar Curto queda segon

Per altra banda, l'altre representant cambrilenc, l'Edgar Curto també va prendre part en aquesta cursa. En la seva categoria, els corredors van haver de recórrer un circuit força dur d'1,2 quilòmetres al qual havien de donar tres voltes. Quan només es portaven 200 metres de recorregut, el cambrilenc va llençar un fort atac, imposant un fort ritme al qual només van poder respondre dos corredors. En el transcurs de la segona volta, l'Edgar va tornar a augmentar el seu ritme i va aconseguir deixar despenjat un dels dos corredors que l'acompanyaven. El ciclista cambrilenc va seguir mantenint un fort ritme fins la tercera i darrera volta, on finalment va ser derrotat a l'esprint final per l'altre corredor que l'havia perseguit durant tota la cursa. Curto va entrar en segon lloc, deixant a més de 20 segons el tercer corredor i la resta de corredors a gran distància.
Aquesta ha estat un de les millors actuacions de l'Edgar, ja que des del moment de la sortida va ser ell qui va imposar el ritme i va portar tot el pes de la cursa. Així doncs, amb aquest resultat, Curto continua segon en la classificació general de la Copa Catalana i lidera la classificació general de la Copa Tarragona.

La propera prova pels dos ciclistes cambrilencs en competició serà el dia 28 de juny a la localitat de Pallejà.

Comenta aquest article