Informació general

S'obre al trànsit l'avinguda de Vilafortuny tot i que les voreres i el paviment definitiu encara no estan executats

Per Redacció

Aspecte de l'avinguda de Vilafortuny, que permet el trànsit rodat tot i que encara fan algunes obres

El passat dilluns, 15 de juny, es va obrir al trànsit rodat l’avinguda de Vilafortuny en ambdós sentits. El tram, que comprèn la zona entre el Vial de Cavet i el carrer d'Arístides Maiol, encara es troba en període d’execució, però la pràctica finalització de les obres de soterrament d’alguns serveis ha permès obrir a la circulació rodada aquest tram de l’avinguda. Tot i així, el paviment definitiu no s’executarà fins l’acabament de la vorera, que encara està en procés. Així doncs, la via queda marcada com a zona d’obres, limitant la velocitat a 10 km/h.

Aquestes obres de millora contemplen l'eixamplament de les voreres –passant d'1 a 3 metres d'amplada útil– amb la supressió de les barreres arquitectòniques i la construcció d'una plataforma elevada en la intersecció entre l'avinguda del Pintor Fortuny i el carrer de Joaquim Sunyer, per tal de donar prioritat a la circulació de vianants i millorar-ne la seguretat. També s'ha dotat a la zona de nou mobiliari urbà i s'ha reposat i substituït l'arbrat malmès en algunes zones. D'altra banda, una de les millores més importants d'aquestes obres ha estat la construcció d'una xarxa de clavegueram de pluvials.
 
L’obra de reforma de l’avinguda de Vilafortuny va ser adjudicada per l’Ajuntament de Cambrils a l’empresa Hidrocanal S.L. fa quasi quatre mesos per un pressupost total de 568.223 euros.

Comenta aquest article