Informació general

Turisme de Cambrils realitza una jornada workshop a la població italiana de Venècia

Per Redacció

Un moment del workshop que Turisme de Cambrils va realitzar a Venècia, el passat 29 de maig

El passat 29 de maig, Turisme de Cambrils va assistir al workshop organitzat a Venècia de la mà de Turisme Catalunya. En aquesta ciutat es va concloure el pla especial de promoció al mercat italià que s'ha dut a terme des del febrer de 2008 fins el passat mes de maig. En aquest temps, Turisme de Cambrils va participar en els workshops realitzats a Milà, Nàpols i Roma, i degut a l’èxit d'aquestes reunions s’ha repetit l’acció a la regió del Venetto.

Segons el conseller d'Innovació, Universitats i Empresa —Josep Huguet—, "en aquest 'Any d'Itàlia' hem volgut convidar aquest mercat a redescobrir Catalunya des d'una òptica àmplia, amb tota la seva diversitat, per a totes les marques turístiques i durant tot l'any". Es tracta de l'acció més important i intensa que mai s'ha realitzat sobre aquest mercat per posicionar i promoure turísticament Catalunya. Itàlia és el quart mercat emissor cap a Catalunya amb 1.155.000 turistes l'any 2008, quasi 8 milions de pernoctacions i una estada mitjana de 6,9 dies.

La responsable dels workshops a Turisme de Cambrils —Maite Gascón— no dubta en assenyalar que "són una molt bona eina de promoció i comunicació ja que es troben en reunions les empreses catalanes interessades en explicar la seva oferta i serveis amb els agents de viatge. En aquest cas, al nord d’Itàlia es va atendre a una vintena de professionals del sector i tots van marxar molt satisfets amb la informació de Cambrils".

Comenta aquest article