Esports

Bons resultats dels vogadors cambrilencs Vent d'Estrop a la III Regata de la Lliga Catalana celebrada a Blanes

Per Redacció

Imatge dels vogadors de Cambrils en la regata celebrada el passat diumenge a la població de Blanes

Aquest passat diumenge 14 de juny es va celebrar a Blanes la III Regata de la Lliga Catalana de Llagut de 2009, incorporant a aquesta competició la categoria de juvenils. En total van participar 54 tripulacions repartides en 6 juvenils masculí; 1 juvenil femení; 17 sènior masculí; 12 sènior femení; 10 veterà masculí i 8 veterà femení. Novament, Vent d’Estrop Vogadors de Cambrils va ser el Club de tot Catalunya que més tripulacions va portar, competint amb 6 tripulacions.

La bona mar, els rems nous —més llargs i més lleugers— i les millores físiques i tècniques dels vogadors cambrilencs, van influir per aconseguir uns bons resultats en les classificacions. En la categoria juvenil masculí van aconseguir la segona posició; en la categoria sènior masculí, la setena, amb la que es mantenen iguals a la classificació; en la categoria sènior femení, la quarta posició, amb la que milloren un lloc; en la categoria veterà masculí A, la segona, amb la que també milloren un lloc; en la categoria veterà masculí B, en la que s'estrenaven, van aconseguir la vuitena; i per últim, en la categoria veterà femení, assoleixen la segona posició, amb la que també milloren un lloc.

En la categoria juvenil, el club local només disposava de set remers i van competir amb la col·laboració d’un vogador de Club de Rem Palamós.

Propera cita a Cambrils el 28 de juny

La propera fita competitiva de Vent d’Estrop serà la IV Regata de la Lliga Catalana, el 28 de juny a Cambrils. Serà la primera competició amb totes les categories: infantils, cadets, juvenils, sèniors i veterans. A primera hora del matí arribaran a la platja de la Riera prop de 80 tripulacions de tot el litoral català, des de Colliure fins a Flix i Deltebre, per participar en la competició fins el migdia, que acabarà amb uns fideus rossos per tots els vogadors.

A la tarda, a partir de les 18 hores al port de Cambrils, es viurà la cinquena edició de les tradicionals regates de Sant Pere, finalitzant amb una sardinada per tots els participants.

Comenta aquest article