Quatre atletes cambrilencs pugen al podi en la fase final del campionat de Catalunya infantil, aleví i benjamí

Helena González va assolir la medalla d'or al salt de llargada, igualant el rècord de Cambrils

Aquest passat dissabte es va disputar a Terrassa la fase final del campionat de Catalunya de les categories infantil, aleví i benjamí. Per part del Club Atletisme Cambrils hi van prendre part un total d'onze atletes: quatre en la categoria infantil, sis en la categoria aleví i un atleta en la categoria benjamí, assolint uns magnífics resultats, donat que quatre d'ells pujaven al pòdium i tres més acabaven en posició de finalistes, és a dir, entre els vuit millors de Catalunya.

Quatre atletes cambrilencs pugen al podi

Helena González va assolir la medalla d'or al salt de llargada amb una marca de 3.70 metres igualant el rècord de Cambrils que ella mateixa tenia des del campionat local disputat el diumenge passat. Posteriorment va participar a la semifinal dels 60 metres llisos assolint un temps de 10”40. David Álvarez va assolir la medalla d'argent al salt amb perxa amb una marca de 3.00 metres batent el rècord de Cambrils i el rècord Territorial que ell mateix tenia per 10 centímetres. Clàudia Buil assolia la medalla d'argent al llançament de disc amb una marca de 16.78 metres, millorant en més de 2 metres la seva marca personal. I Elisabeth Bersabé assolia la medalla de bronze al llançament de pilota amb una marca de 22.48 metres.

Els atletes cambrilencs finalistes van ser: David Álvarez que va ser 6è en la prova de salt de llargada infantil amb un millor salt de 4.90 metres. Pol Recasens va ser 5è en el llançament de disc aleví amb un millor intent de 19.62 metres, millorant la seva marca personal en vora 3 metres; i Pau Samaniego va quedar 6è en la prova de salt amb perxa en la categoria aleví, superant el llistó situat a 1.60 metres, 15 centímetres més que la seva anterior marca personal.

Campionat de Catalunya juvenil

En la jornada de diumenge 14 de juny es va disputar el campionat de Catalunya juvenil a l'estadi Moisès Llopart de El Prat de Llobregat. Per part del Club Atletisme Cambrils hi van participar tres atletes que, van accedir al campionat, reservat als 16 millors atletes de Catalunya de cadascuna de les especialitats.

El cambrilenc Jhon Reales va assolir la 8a posició als 110 metres tanques amb una marca de 15”84. Idèntica posició assolia als 100 metres llisos aturant el cronòmetre amb un temps de 11”91. També va aconseguir la mateixa posició als 200 metres llisos on va acabar en un temps de 23”98.

Judith Codorniu també va quedar 8a als 100 metres tanques amb una marca de 16”89. La mateixa posició assolia al salt d'alçada superant el llistó a 1.37 metres. Acabava 10a al salt de llargada amb un millor salt de 4.53 metres i es quedava a un lloc de la medalla de bronze al llançament de javelina amb un  millor intent de 24.84 metres.

Per la seva part, l'atleta local Tania Borrero quedava 4a al llançament de pes amb un millor llançament de 8.68 metres. I era 6a al salt de llargada amb un millor intent de 4.72 metres.

La propera cita dels atletes juvenils cambrilencs serà el campionat d'Espanya que es disputarà el proper cap de setmana a la localitat granadina de Motril. En aquest campionat, Judith Codorniu i Sílvia Gutiérrez disputaran l'hexatló, mentre que Jhon Reales participarà als 110 metres tanques.