Esports

L'equip infantil de l'EFV puja de categoria mentre que els cadets es queden a un sol gol

Per Redacció

Imatge del partit disputat ahir al matí entre l'EF Veterans de Cambrils i el Santes Creus, en categoria cadet

Futbol

Categoria Cadet

Cambrils EFV 0 - Santes Creus de Reus 2

En el partit d’anada al camp del Santes Creus de Reus, l’equip cambrilenc es va imposar per un resultat de 1 a 2. Això feia preveure que a casa el resultat seria positiu i s’esperava el partit com una festa per a la celebració de l’ascens. No va ser així, ja que l'equip cadet del Cambrils EFV va perdre per 0 gols a 2. Així doncs, l’equip haurà d’esperar un any més per aconseguir l’ascens a la categoria superior.

La temporada realitzada pels equips cadets no ha tingut el premi que es mereixien, que era l’ascens dels dos equips un a preferent catalana i l’altre a primera divisió, categoria guanyada per mèrits propis, però al no pujar el cadet A, no poden haver-hi dos equips del mateix club a la mateixa categoria.

Categoria Infantil

La Floresta 1 - Cambrils EFV 0

 
L’equip infantil del Cambrils Escola de Futbol Veterans (EFV) jugava el seu partit de tornada al camp de la Floresta, el dissabte 13 de juny a les 12.30 hores. Disputava el partit amb un resultat d’anada de 3 gols a 1 a favor de l’equip cambrilenc. El joc va ser molt disputat entre els dos equips i amb un gran contingut tàctic, un fet sobtant tractant-se de jugadors de 12 i 13 anys. El resultat final va ser d'1 a 0 a favor de la Floresta, però la suma total de gols era favorable al l’infantil de l'EFV per 3 gols a 2. Així doncs, l’equip infantil de l'EFV jugarà la propera temporada a la categoria de preferent nacional. D’aquesta manera, el nou club UCF Cambrils, sorgit de la unió dels clubs de futbol de Cambrils, farà l'acte de presentació arreu de Catalunya amb els equips aleví i infantil de preferent.
 
Hoquei

Pla del Penedès H.C. 2 - Cambrils C.H. 7

El Cambrils C.H. va fer bona feina al Pla del Penedès H.C., però no deixa el tema de la permanència resolta. El Cambrils va visitar dissabte un equip que tenia molt complicada la permanència a la categoria ja que no depenia de ell mateix, sinó que necessitava que el Sitges i el Palau de Plegamans no puntuessin en les properes dues jornades que restaven de campionat, el que suposava una missió gairebé impossible.

Aquesta circumstància la va aprofitar el Cambrils que no es va deixar sorprendre i va sentenciar el partit amb un contundent 2-7, condemnant al Pla H.C. al descens. Per la seva banda el Cambrils, tot i guanyar, no ha pogut assegurar-se la permanència, i se la jugarà en la darrera jornada el proper dissabte al Palau d'Esports de Cambrils amb el H.C. Sentmenat, un equip que voldrà lluitar per aconseguir els tres punts que li poden donar l'ascens si un dels dos equips que el precedeixen, el C.P. Monjos o Capellades H.C., no poden guanyar els seus respectius enfrontaments.

El Cambrils C.H. mai havia esperat que després de 33 jornades s'hauria de jugar tot el treball d'una temporada en l'última jornada, i a més davant d'un equip que, com ell, necessita els punts per aconseguir el seu objectiu.

Futbol sala

Pobla de Mafumet 2 - CFS Mediterrani G. Sirvent 13

El Mediterrani diu adéu a la temporada amb una golejada a la Pobla de Mafumet. Tot i així, s'acomiada de la categoria preferent perquè la setmana passada, els cambrilencs van perdre contra el Legna de Reus (4 a 5), un resultat que no li servia per mantenir-se. El Mediterrani, per tant, jugarà a la primera provincial, tot i que queda la possibilitat de que el Futsal Reus renunciï a la categoria per problemes econòmic. El Club cambrilenc ja està treballant per potenciar la plantilla de cara a la pròxima temporada, "en la que podrien haver cinc o sis novetats".

D'altra banda, el proper 18 i 19 de juliol es jugaran la tercera edició de les 24 hores de futbol sala Ciutat de Cambrils.

Comenta aquest article