Esports

La Policia Local de la Corunya s'endú el 7è Campionat Internacional de futbol 7 per a policies

Per Berta Ruiz

Un dels jugadors de l'Arteixo, el tercer classificat, disputa una pilota contra l'equip de Pamplona

La Policia Local de la Corunya va endur-se el VII Campionat Internacional de futbol 7 per a policies, organitzat per la Internacional Police Association (IPA) de l'Agrupació de Tarragona i l'Ajuntament de Cambrils, disputat entre els passats 11 i 13 de juny a les instal·lacions esportives municipals de Cambrils.

L'equip corunyès va ser el primer classificat, seguit de la Policia Local de San Sebastián de los Reyes de Madrid i, en tercera posició la Policia Local d'Arteixo. localitat de la província de la Corunya. Els representants locals, la Policia Local de Cambrils, finalment va quedar en la 27ena posició d'un total de 45 equips vinguts d'arreu del món com Itàlia, Anglaterra, Romania, Noruega, República Txeca, França, Bèlgica i representants policials de tretze comunitats autònomes de l'Estat espanyol.

El passat dijous es va encetar el campionat amb una desfilada de tots els equips participants al Palau Municipal d'Esports, mentre que els partits del torneig es van disputar tant divendres com dissabte al matí.

Comenta aquest article