Esports

Cambrils, seu dels II Jocs Catalans d'Esports Adaptats

Per Redacció

Partit de bàsquet pel tercer i quart lloc de la Lliga Catalana de Bàsquet sobre cadira de rodes entre el CB Mifas-Esplais Girona i el CE Costa Daurada de Reus

Aquest passat cap de setmana, Cambrils va acollir els II Jocs Catalans d'Esport Adaptat, organitzats per la Federació Catalana d'Esports de persones amb Discapacitat Física (FCEDF) i la col·laboració de l'Ajuntament de Cambrils. Aquest esdeveniment esportiu ha aplegat més de 370 esportistes i un total de set esports de competició: bàsquet, hoquei, petanca, tir olímpic, tennis taula, esgrima i halterofília (powerlifting). L'any passat va tenir lloc la primera edició d'aquests Jocs a la localitat barcelonina de Barberà del Vallès.
 
Un dels plats estrelles dels Jocs va ser la final de la Lliga Catalana de Bàsquet sobre cadira que rodes que es va disputar entre els equips del FC Barcelona i el Joventut de Badalona-Gam. També es va jugar el partit pel tercer i quart lloc entre els equips del CB Mifas-Esplais de Girona i el CE Costa Daurada de Reus.

Competicions d'hoquei, esgrima, powerlifting, petanca, tennis taula i tir olímpic

A banda de la competició de bàsquet, també es va disputar el campionat d'Espanya d'hoquei en cadira de rodes elèctriques; la Copa d'Espanya en la modalitat d'esgrima; l'Open d'Espanya de Powerlifting –que és l'halterofília adaptada–, el campionat internacional de petanca i dos campionats de Catalunya de tennis taula i tir olímpic. Tant el tir olímpic com la petanca es van disputar a la zona esportiva dels camps de futbol i la sala de tir; mentre que l'hoquei, el bàsquet, l'esgrima, el tennis taula i el powerlifting es van disputar al Palau Municipal d'Esports.

Comenta aquest article