Esports

S'enceta el 7è Campionat Internacional de Futbol 7 per a policies amb una desfilada de tots els equips

Per Berta Ruiz

Moment de la sortida dels representants d'Itàlia, ahir a la desfilada

El Palau Municipal d'Esports va acollir ahir a la tarda l'acte d'inauguració del VII Campionat Internacional de futbol per a policies, organitzat per la International Police Association (IPA) de l'Agrupació de Tarragona i l'Ajuntament de Cambrils.

Ahir doncs, va tenir lloc la cerimònia inaugural amb una desfilada de tots els equips participants, que van comptar amb una representació de dos agents uniformats per cada equip que duien les banderes dels seus països o les banderes de les seves comunitats autònomes, mentre anaven sonant els respectius himnes. L'acte també va comptar amb una àmplia representació d'autoritats dels cossos de seguretat de la demarcació, així com una representació del consistori cambrilenc, encapçalada per l'alcalde de Cambrils –Robert Benaiges–, la regidora de Protecció Ciutadana i Mobilitat –Laura Forcadell– i el regidor d'Esports, Joan Recasens.

45 equips d'arreu del món i de tot l'Estat

En aquesta edició es compta amb la participació d'equips vinguts d'arreu del món com Itàlia, Anglaterra, Romania, Noruega, República Txeca, França, Bèlgica i tretze comunitats autònomes de l'Estat espanyol, amb una bona representació d'equips d'arreu de Catalunya. En total hi participaran un total de 45 equips, el que representarà un volum de gent de més de 700 persones vingudes d'arreu d'Europa.

Els partits del torneig s'han iniciat aquest matí, a partir de les 8.30 fins les 15 hores als camps de futbol de les instal·lacions esportives municipals. Demà dissabte, en aquest mateix horari, seguirà la competició amb les disputes de les finals. Durant el mateix matí de dissabte també s'instal·larà una trobada de col·leccionisme d'objectes policials.

Alguns dels equips participants, ahir durant la desfilada al Palau Municipal d'Esports

Comenta aquest article