Societat

Cambrils, Mont-roig i Miami, escenaris d'un reality show alemany que busca la seva noia de l'estiu

Per Raquel Samaniego

Aquestes són les participants al nou reality show alemany. Una d'elles serà la noia de l'estiu 2009
Aquestes són les participants al nou reality show alemany. Una d'elles serà la noia de l'estiu 2009 | Cedida

Aquestes són les participants al nou reality show alemany. Una d'elles serà la noia de l'estiu 2009


D'entre totes les costes d'Espanya, la televisió alemanya ProSieben ha escollit les poblacions de Cambrils i Mont-roig per a realitzar les gravacions del reality show d'aquest estiu. Una de les cadenes privades amb més audiència del país emetrà un concurs en el que 16 noies han de demostrar ser la millor, no només la més guapa, sinó la més esportista, la més intel·ligent o la més hàbil, és a dir, la més completa. Fins a 48 proves i jocs es desenvoluparan en diversos emplaçaments d'aquestes ciutats per escollir la noia perfecta d'Alemanya aquest estiu de 2009.

"Hem decidit quedar-nos a Cambrils perquè el personal del Patronat de Turisme ens ha rebut amb els braços oberts i ens ha gestionat perfectament tots els tràmits", explicava Joaquín Aparicio-Staubach, el cap de producció de Joker Productions. Espais com el port cambrilenc, el Club Nàutic, les platges, PortAventura, Aquopolis, seran escenari principal de totes les proves que han de passar les candidates a ser la noia de l'estiu. Segons Aparició, "la Costa Daurada té totes les característiques que estàvem buscant".

En total són 60 persones les que des d'ahir estan a Cambrils i Mont-roig per fer el muntatge del programa i les gravacions. Són 8 equips de càmera i una grúa, a banda de dos dies de rodatge amb helicòpter, que agafarà imatges de les poblacions.

El programa s'emetrà en prime time cada dissabte

Les gravacions es faran a partir d'avui i duraran fins el 3 de juliol, un dia abans que s'estreni el programa en horari prime time a Alemanya, de les 20.15 a les 22.15 hores. També durant aquests dies es realitzaran diversos programes i documentals més extensos que s'emetran en altres espais de televisió de la mateixa cadena ProSieben.

Cada setmana s'aniran expulsant del programa diverses noies, ja que només durarà sis emissions i per a la final quedaran entre dues i quatre. El jurat seran elles mateixes, i decidiran qui volen que marxi del concurs. També podran participar en les votacions diverses persones alienes al programa, com cambrilencs que estiguin per la zona en el moment de les proves, o alemanys allotjats al càmping on estaran les noies, per exemple. Tot el concurs estarà gravat abans de la primera emissió i, per tant, el públic no tindrà opció de decidir la guanyadora. Aquesta rebrà nombrosos premis com viatges i aparicions en revistes i mitjans de comunicació.
 
Una oportunitat de luxe per la promoció de Cambrils

La regidora de Turisme de Cambrils —Ana López—va expressar sentir-se molt contenta amb l'arribada d'aquest programa a la població, ja que, com va assegurar, "nosaltres ja tenim molts turistes alemanys que els hi agrada la nostra ciutat, però això pot servir per a què vinguin molts més". Durant l'emissió del concurs s'emetran nombroses imatges dels llocs més emblemàtics de Cambrils i Mont-roig del Camp i Miami, fent que sigui una immillorable promoció a l'exterior.

Comenta aquest article