Societat

Atapeït trimestre d'actuacions i activitats pels Amics de la Sardana de Cambrils

Per Redacció

Els Amics de la Sardana de Cambrils no aturen la seva activitat, i aquest proper trimestre presenten una atapeïda agenda d'actuacions i activitats.

Les activitats del mes de juliol s'iniciaran el dia 5 a la nit amb una ballada al passeig de les Palmeres, mentre que aquell mateix dia també se celebrarà un aplec sardanístic a Montblanc. El diumenge 12, el dijous 16, i els diumenges 19 i 26 de juliol també hi haurà actuació al passeig de les Palmeres, a les 22 hores. D'altra banda, el dissabte 18 de juliol, també se celebrarà un Aplec a l'Hospitalet de l'Infant amb les cobles La Principal de Tarragona i la Reus Jove.

Els dies 1 i 2 del mes d'agost hi haurà un Aplec Internacional a Luxemburg; mentre que el mateix diumenge 2 d'agost també hi haurà una ballada al passeig de les Palmeres amb la Cobla La Principal del Llobregat, així com el diumenge següent. El dilluns 10 d'agost, i celebrant l'11è aniversari dels Amics de la Sardana de Cambrils, tindrà lloc una projecció a la sala d'actes del Casal Municipal de la Gent Gran i, posteriorment s'oferirà un berenar pels associats. Pel diumenge 16 d'agost també hi haurà ballada al passeig de les Palmeres, a les 22 hores, mentre que el diumenge 29 d'agost se celebrarà l'Aplec de Cambrils amb les Cobles la Flama de Farners i Reus Jove i després hi haurà un sopar de germanor.

Finalment, el mes de setembre s'encetarà el dimarts dia 8, Festa Major de la Mare de Déu del Camí, amb una actuació a l'ermita de la Mare de Déu del Camí juntament amb la Cobla Ciutat de Cornellà. L'11 de setembre, Diada Nacional de Catalunya, els Amics de la Sardana també actuaran al Parc del Pescador amb la Cobla Reus Jove. Diumenge següent, i en motiu de la IV Fira d'Entitats, també hi haurà actuació, així com els diumenges 20 i 27. El primer d'aquest se celebrarà l'Aplec de Reus amb les cobles Jovenívola de Sabadell, Flama de Farners, Reus i Reus Jove, i el següent tindrà lloc l'Aplec de Constantí amb les cobles Reus Jove i Ressò.

Comenta aquest article