Societat

S'omple el Palau Municipal d'Esports per homenatjar la gent gran de Cambrils

Per Raquel Samaniego

El pavelló d'Esports es va omplir de cambrilencs que van homenatjar als seus avis i àvies

El Palau Municipal d'Esports es va omplir ahir diumenge per celebrar un nou Homenatge a la Vellesa, que enguany arriba, com també la Fira, a la 52ena edició. Els avis i les àvies de Cambrils van ser acompanyats per familiars i amics fins al pavelló, després d'assistir a una missa a la Parròquia de Santa Maria i a la de Sant Pere. L'acte, organitzat per l'Associació d'Antics Alumnes de la Salle (AAA), va ser amenitzat per l'Orquestra Costa Brava, que va posar el toc musical durant tot l'àpat.

Més d'un centenar de joves voluntaris, lluint les samarretes de Proide, van servir les nombroses taules que s'estenien per la pista del pavelló. El dinar consistia en un aperitiu, uns embotits, canalons, pollastre i, per postre, pastís. Al final de l'acte, com cada any, van rebre un obsequi. Enguany van donar un clauer amb l'anagrama de l'associació.

Josep M. Crusells deixa la presidència de l'AAA

Abans de començar a menjar, el president de l'associació —Josep M. Crusells— i l'alcalde —Robert Benaiges— van pujar a l'escenari per oferir unes paraules d'agraïment als assistents. En primer lloc, Crusells va assegurar que la gent gran "són l'exemple del progrés", i els agraïa la seva fidelitat a aquest acte. En aquell moment va anunciar la seva retirada com a president de l'Associació, esmentant el suport rebut per part de l'Ajuntament i la regidoria de festes pel suport econòmic i també per la seva disponibilitat i treball amb l'AAA. També va donar les gràcies a totes les entitats i empreses que han col·laborat amb ells de manera desinteressada, així com als voluntaris, que any rere any ajuden a allò que calgui.

"Deixo d'estar al capdavant d'aquesta associació però els meus amics de la junta saben que estaré sempre al costat d'ells", deia Crusells. Benaiges, en el seu torn de paraula, va fer un reconeixement a tots els avis i àvies que estaven ahir al pavelló. "Cambrils s'ha fet molt gran, però després de 52 anys, es té la capacitat de seguir reconeixent la trajectòria de la gent gran. I això és possible gràcies a la feina de l'Associació d'Antics Alumnes de la Salle". En aquest punt, va agrair la tasca realitzada pel Josep M., "ja que ell sap el que costa tirar endavant les coses. Són moltes hores de treball i esforç". A més, va fer-li una segona felicitació, perquè tot just acaba de ser pare per segona vegada i, aquest cop, per partida doble. Per acabar, Benaiges va felicitar a tots els Roberts, que com ell, celebraven el seu sant.

Comenta aquest article