Esports

Cambrils protagonista de la quarta etapa de la Volta Ciclista Internacional a Tarragona

Per Berta Ruiz

Entrada del guanyador de l'etapa, el rus Alexander Ryabkin

Cambrils va ser protagonista el passat divendres de la 4a etapa de la 50a edició de la Volta Ciclista Internacional a la Província de Tarragona. L'etapa va tenir sortida i arribada a Cambrils, amb un recorregut total de 135 quilòmetres, i passant per poblacions com Tarragona, Salomó, El Rourell, el Morell, el Coll de Batalla, Maspujols o Reus.

La línia de meta va instal·lar-se a l'avinguda de la Diputació, a l'alçada de la rambla del Regueral. Cap a les 19 hores de la tarda, i davant força expectació de públic, arribava el guanyador de l'etapa: el rus Alexander Ryabkin de l'equip del Lokomotiv amb un temps de 3 hores 30 minuts i 1 segon; seguit en segon lloc per Claudio Franco de l'equip Lérida que va entrar a 11 segons del primer classificat. Darrere d'aquests van anar entrant la resta dels corredors.
En l'entrega dels trofeus es va comptar amb la presència del president del Parlament de Catalunya –Ernest Benach–, juntament amb l'alcalde de Cambrils –Robert Benaiges– i el regidor de Joventut i Festes de l'Ajuntament de Cambrils, Jordi Savall.

El francès Colin Menc, guanyador de la Volta

La Volta Ciclista a Tarragona va iniciar-se el dimarts 2 de juny i va cloure's el dissabte 6 de juny, amb una contrarrellotge de muntanya entre Riudecanyes i el castell d'Escornalbou, i un segon sector entre el Port de Tarragona i el passeig Mata de Reus.
Després de cinc etapes per les diferents poblacions de la demarcació de Tarragona –la primera etapa de Reus a Tortosa (134km); la segona etapa, de Tortosa a La Pineda (139km); la tercera etapa, d'Alcanar a Salou (149.9km); la quarta etapa, de Cambrils a Cambrils (135km); i la cinquena etapa, en un primer sector, de Riudecanyes al castell d’Escornalbou (5km), i un segon sector, del Port de Tarragona a Reus (80km)–, el francès Colin Menc de l'equip Amical Velo Club Aix es va proclamar campió de la 50a Volta Ciclista Internacional a la Província de Tarragona.

Els equips participants han estat, l'equip tarragoní Ciutat de Tarragona, els equips catalans CC Alcoletge, ECP, CJAM i Alcaraz- Argon 18.També hi van prendre part la UPV Bancaja, Ciutat de Burgos, Ciutat d'Oviedo, Fuenlabrada, V. Hermert, USA National Team, Amical Velo, Velo Club La Pomme i Lokomotiv.

Entrada del pilot a línia de meta

Comenta aquest article