Societat

Vicens Barceló és reelegit president del Casal Municipal de la Gent Gran

Per Berta Ruiz

D'esquerra a dreta els membres de la junta: Jaume Guinjoan, Dolors Monerris, Isabel Villanueva, Baudilio Baquer, Vicens Barceló, Remei Mendoza i Joan Losilla

El Casal Municipal de la Gent Gran va celebrar ahir a la tarda les eleccions per forma la nova junta d'usuaris. Les votacions van obrir-se a les 15 hores de la tarda i la taula va ser presidida pel regidor de Promoció de Ciutat i Relacions Cíviques –Oliver Klein–. A la taula també hi eren dues usuàries del Casal escollides per sorteig entre els usuaris –Consol Domènech i Maria Sabaté–, la directora del Casal Municipal de la Gent Gran –Iolanda Vidiella– i Glòria Vilar, com a secretària.

Vicens Barceló, president del Casal

A les eleccions només s'hi va presentar una sola candidatura: "els Renovadors". Una llista formada per Vicens Barceló, Dolors Monerris, Joan Losilla, Jaume Guinjoan, Remei Mendoza, Isabel Villanueva i Baudilio Baquer. Gairebé a dos quarts de nou del vespre, es van tancar les votacions i es va fer el recompte de vot. En total van votar 127 persones, amb 125 vots per la candidatura Els Renovadors i 2 vots en blanc. Així doncs, la candidatura guanyadora és l'encapçalada per Vicens Barceló, que renova la seva presidència quatre anys més. Juntament amb ell, la junta queda formada per Baudilio Baquer com a vicepresident, Dolors Monerris com a vocal de cultura, Joan Losilla com a vocal d'esports, Jaume Guinjoan com a vocal d'assumptes externs, Isabel Villanueva com a vocal de festes i Remei Mendoza com a vocal de cobrament de festes.

Dues noves incorporacions a la junta

Tal i com va explicar Vicens Barceló a Revista Cambrils Diari Digital, "m'hagués agradat que s'hagués presentat algú, però finalment no s'ha presentat ningú. Potser és perquè la gent està contenta o potser és perquè passen de tot. Jo espero que sigui perquè estan contents. Enguany hem fet uns ajustaments a la junta i incorporem dos membres nous que són Baudilio Baquer i Isabel Villanueva". Sobre properes novetats i sortides previstes, Barceló va comentar que "ja tenim preparats uns quants viatges, i continuarem endavant i treballant. Pensem fer moltes coses, però sovint a la gent li agrada una cosa i quan ho fas no s'hi apunta ningú. Tot i això, som molt tenaços i continuarem lluitant per a que la gent s'apunti a tot el que intentem fer".

Tant la junta com el reelegit president del Casal Municipal de la Gent Gran de Cambrils –Vicens Barceló– també van voler tenir unes paraules de record i d'agraïment a Jordi Canalda, membre de l'anterior junta durant els darrers quatre anys, que va morir fa uns pocs dies a l'edat de 72 anys. Vicens Barceló es va mostrar emocionat i agraït, i va voler reconèixer la tasca realitzada pel seu company i amic.

Comenta aquest article