Societat

La cambrilenca Rosa Roigé Guasch fa 100 anys envoltada d'amics i familiars

Per Raquel Samaniego

Tots van ajudar a la Rosa Roigé a bufar les grans espelmes que commemoraven els seus 100 anys

Rosa Roigé Guasch va fer ahir 100 anys. Per aquest motiu, la Residència de Gent Gran Baix Camp va retre-li un petit homenatge, i va estar acompanyada per familiars i amics, com també per la major part dels residents del centre. La Rosa va néixer a Cambrils el 27 de maig de 1909. Es va casar amb un cambrilenc i sempre van treballar de pagesos al poble. És vídua i des de l’any 1997 viu a la residència.

El director dels Serveis Territorials d’Acció Social i Ciutadania a Tarragona, Jordi Tous, va lliurar-li la Medalla Centenària, que és d'argent gravada amb el nom i l’any de naixement commemorativa del centenari. També va ser present la regidora de Polítiques Socials i Salut —Maricel Llaveria—, que va regalar-li un dels molts rams de flors que ahir va rebre la Rosa.

Un menjador ple de gent va desitjar-li a la cambrilenca un feliç aniversari, i les mostres d'afecte es van mostrar des del moment en què va entrar a la sala. A més, diversos alumnes de 3º d'ESO de l'IES Ramon Berenguer IV van anar a felicitar-la personalment, ja que setmanalment participen en una trobada amb la gent gran i els treuen a passejar. Posteriorment, la Rosa, juntament amb les autoritats i la directora del centre, van bufar les grans espelmes del número 100.

Comenta aquest article