Esports

El nou club sorgit de la unificació de clubs de futbol cambrilencs ja té nom, UCF Cambrils

Per Lluís Rovira i Barenys

Jugadors de l'Oleastrum celebrant un gol en un partit d'aquesta temporada

El nou club de futbol que sorgirà arran de la fusió de l'Oleastrum, l'EF Veterans i el Cardenal Vidal i Barraquer ja té nom. Es dirà Unió de Clubs de Futbol Cambrils i s'escriurà abreujat com a UCF Cambrils. Aquest és un dels acords a què han arribat els diferents clubs que formen part d'aquesta fusió després de que la setmana passada van mantenir una reunió amb el delegat de la Federació Catalana de Futbol i els expliqués els detalls d'aquest procès que en cap cas contemplarà la pèrdua de categories.

De cara a la categoria que ocupa actualment l'Oleastrum, es mirarà que al nou equip s'hi afegeixi aquesta paraula i quedi com a UCF Cambrils-Oleastrum, per tal de conservar aquest nom històric. Pel que fa al futbol base, caldrà veure, en les properes reunions, com es reestructuren i s'organitzen les diferents categories.
Pel que fa a l'equipament, se'n triarà un amb el color blau com a base. Els responsables del nou club també han encarregat un nou escut i una nova imatge corporativa del club.
L'UCF Cambrils està treballant, a més, en la configuració de la seva estructura organitzativa i abans del proper 30 de juny haurà de tenir escollit el president i la junta directiva.

Comenta aquest article