Societat

La Fira del Cavall de Cambrils incorpora una nova prova de doma, el Cicle de Cavalls Joves

Per Lluís Rovira i Barenys

Aspecte exterior del recinte de la Fira del Cavall, el juny de l'any passat

La Fira del Cavall de Cambrils, que se celebrarà del 18 al 21 de juny, ha incorporat, a darrera hora, una nova prova de doma. Es tracta del Cicle de Cavalls Joves que juntament amb la Copa ANCCE, que es porta realitzant des de fa anys, es faran a Cambrils com a únics llocs a tot Catalunya. A més, segons va explicar el representant de l'organització de la Fira del Cavall de Cambrils, Lluís Planas, a Revista Cambrils Diari Digital, "aquesta prova portarà més gent a Cambrils i farà pujar el nivell. També servirà per a pal·liar la possible baixada d'inscripcions que hi hagués pogut haver per motius de la crisi actual".
Així doncs, els dies 18 i 19 de juny es faran les proves del concurs morfològic mentre que el 20 i el 21 de juny, les de doma.

Pel que fa a l'espectacle eqüestre que acompanya la Fira del Cavall enguany s'ha contractat al francès Cristophe Chaussy amb el seu espectacle de cavalls en llibertat, que es podrà veure el divendres 19 i el dissabte 20 de juny a la nit i el diumenge 21 de juny a la tarda. A banda també hi haurà les actuacions del Centre Hípic Castells, Antonio Santiago i Tomàs Santiago.

Comenta aquest article