Esports

Onze tiradors del Club de Tir Olímpic superen la prova per obtenir el permís d'arma curta de concurs

Per Berta Ruiz

Onze membres tiradors del Club de Tir Olímpic Cambrils van superar el passat 9 de maig, la prova de capacitació que els permet obtenir el permís d'armes per arma curta de concurs.

Abans d'aquest examen, els tiradors van realitzar un curs teòric i pràctic de quatre setmanes de durada i amb dues classes setmanals realitzades els dissabtes i diumenges. Aquest curs sobre el funcionament teòric i pràctic d'aquestes armes es va dividir en diverses fases i va ser impartit per Joan Bautista Ferrando, mestre tirador i president del Club de Tir Olímpic de Cambrils. El dissabte 9 de maig, i sota el control i supervisió de la Guàrdia Civil, els tiradors es van examinar realitzant diverses proves de tir, utilitzant les armes del club. Donades les puntacions, onze aspirants del Club de Tir Olímpic van aprovar la prova. Un cop obtingut aquest certificat, després hauran de complir els requisits pertinents per tenir aquest permís.

Cal destacar que aquest era el segon dels tres exàmens d'aquest tipus que es fan en tot l'any, sota la supervisió de la Guàrdia Civil.

Comenta aquest article