Cultura

Les Dones Amunt enceten les seves XXIII Jornades Culturals amb una mostra dels seus treballs

Per Berta Ruiz

Algunes de les associades de les Dones Amunt que van ser premiades ahir pels seus treballs

Les Dones Amunt van encetar ahir un intens programa d'activitats de les seves XXIII Jornades Culturals, que s'allargaran fins el proper 30 de maig.

De fet, ahir mateix al vespre a l'Espai El Pati del Centre Cultural s'inaugurava la mostra dels diferents treballs realitzats per les Dones Amunt en el darrer any. Tal i com explicava la presidenta de l'associació -Vicky Ortega- a Revista Cambrils Diari Digital, "en aquesta exposició es pot trobar una mica de cada cosa que s'ha fet. No està tot, perquè molta gent regala allò que fa, però és una petita mostra, per tal que la gent vegi els treballs que fem". En aquesta mostra s'hi poden trobar diferents treballs com pintura en vidre, objectes restaurats, figures pintades, pessebres, pintura sobre tela i quadres realitzats amb diferents tècniques pictòriques. Aprofitant l'acte d'ahir, també es va fer entrega dels premis als millors treballs, es van entregar tres premis als millors treballs de pintura, dos premis als millors treballs de restauració i dos premis més als millors treballs manuals.

Intens programa d'activitats del 21 al 30 de maig

Enguany, el programa de les XXIII Jornades Culturals de les Dones Amunt ve carregat d'activitats. A banda de l'exposició que ja es va inaugurar ahir; avui mateix segueix l'activitat amb una xerrada sobre "La cura de la pell", a càrrec de Judit Lafabre. Dilluns 25 de maig tindrà lloc el concurs de postres -obert a totes les cambrilenques- en el què hi haurà premis econòmics de 30, 40 i 50 euros. Per la jornada de dimarts, està prevista la representació de l'obra de teatre "La novia llevaba cola", a càrrec d'algunes de les membres de l'associació. El teatre tindrà lloc al Cinema Municipal La Rambla a partir de les 21.30 hores. També hi haurà una sessió de dansa del ventre.

El dimecres 27, les Dones Amunt assistiran a la XVI Trobada Comarcal de Dones del Baix Camp; mentre que dijous tindran un nou taller sobre "Plantes de primavera" amb Pilar Abellà. Pel dia següent, faran una sortida a Barcelona a veure el musical "La Bella y la Bestia" i dissabte 30 de maig es clouran els actes amb un sopar i ball. Cal destacar que, actualment les Dones Amunt són un total de 275 associades.

Comenta aquest article