Esports

Els ciclistes Alejandro Sánchez i Edgar Curto queden cadascun d'ells en segona posició a les seves categories, a Sant Pere de Ribes

Per Redacció

 
 
A dalt, l'Alejandro en el segon lloc a Sant Pere de Ribes. A sota, l'Edgar amb el trofeu de segon classificat a la prova de Sant Pere de Ribes
Aquest passat diumenge 17 de maig es va disputar una nova prova de ciclisme infantil a Sant Pere de Ribes, puntuable per a la Copa Catalana. Una setmana més, els dos ciclistes cambrilencs –Alejandro Sánchez i Edgar Curto– hi van prendre part.

En la prova de l'Alejandro Sánchez, els corredors participants van haver de recórrer un circuit d'un quilòmetre de recorregut al qual havien de donar vuit voltes, en un tram força pla, amb moltes corbes i una arribada amb una pendent una mica descendent.

El cambrilenc va fer una molt bona sortida, i va entrar el primer en la primera corba per evitar problemes. L'Alejandro va controlar en tot moment el grup per evitar alguns intents d'escapada, i fins i tot va intentar escapar-se ell del pilot. En la penúltima volta, va ocórrer un fet estrany, ja que l'spiker de la cursa va anunciar que en la darrera corba arribava el final de la cursa. L'Àlex i un altre corredor es van jugar la victòria en una ajustat esprint, guanyat pel cambrilenc. A mesura que anaven arribant els corredors, aquests es van anar aturant, fins que els van anunciar que encara restava una darrera volta. El cambrilenc va tornar a arrencar amb força i va remuntar molt bé, però finalment va aconseguir la segona posició en un esprint molt ajustat.

Al finalitzar la prova, l'Alejandro va rebre el mallot groc com a líder de la Copa Catalana; mentre que per la tarda, el cambrilenc va desplaçar-se fins la localitat de Platja d'Aro per recollir el trofeu i el mallot de campió de la Copa de la Generalitat de Girona 2008. Un nou títol que se suma al seu extens palmarès.
La propera cursa per a l'Alejandro serà el dissabte 23 de maig a la Sant Joan Despí.

Edgar Curto és segon en la seva categoria

En la mateixa localitat, el cambrilenc Edgar Curto també va disputar la cursa en la seva categoria. En aquest cas, els ciclistes participants van haver de recórrer un circuit urbà de 3 quilòmetres. Després d'un primer quilòmetre molt ràpid, l'Edgar va llençar un fort atac al qual només va poder respondre l'actual líder de la Copa Catalana. El cambrilenc va mantenir un fort ritme i va ser ell qui va portar tot el pes de l'escapada, sense tenir el relleu de cap altre corredor. Després d'un ajustadíssim esprint, l'Edgar va ser superar en la mateixa línia de meta, entrant finalment en la segona posició amb el mateix temps que el primer corredor. La resta de corredors van quedar a bastants metres de distància.

Amb aquest resultat, el cambrilenc continua en la segona posició de la classificació general de la Copa Catalana. L'Edgar Curto també competirà el proper dissabte en la cursa de Sant Joan Despí.

Comenta aquest article