Esports

Domini absolut de l'Escola d'Equitació Antonio Santiago amb dos primers llocs i dos tercers llocs en la Fira del Cavall de Sabadell

Per Redacció

Els tres germans Santiago abans de l'entrega de premis. D'esquerra a dreta: Andrés, José Manuel i Antonio Santiago

El passat dissabte 16 maig es va disputar el primer concurs d'Alta Escola Espanyola d'equitació de la temporada 2009 dins del programa de la Fira del Cavall de Sabadell i Barberà del Vallès.

L'Escola d'Equitació Antonio Santiago de Cambrils va prendre part en la competició amb quatre exemplars: "Usurero" i "Vandido" que van córrer en el full d'exercicis número 1 de la mà d'Andrés i José Manuel Santiago i, els cavalls "Príncipe de Oro" i "Bailador" que van participar en el full d'exercicis número 2 (absoluts) de la mà de José Manuel i Antonio Santiago.

Andrés Santiago amb "Usurero" va aconseguir un total de 586 punts, puntuació que li va atorgar el tercer lloc de la classificació; i "Vandido" amb José Manuel Santiago van aconseguir el primer lloc de la classificació amb un total de 655 punts. En el full d'exercicis número 2, José Manuel Santiago s'adjudicava un nou tercer lloc amb el cavall "Príncipe de Oro" amb 750 punts, i el binomi format per Antonio Santiago i "Bailador" vencien en la prova amb un total de 780 punts.

Comenta aquest article