Societat

"Tens cap?" és la campanya impulsada per l'Agrupament Escolta Gent de Mar amb l'objectiu de buscar nous caps

Per Berta Ruiz

 
 
A dalt, la darrera activitat de l'Agrupament, el Cau al carrer . A sota, una de les excursions de l'Agrupament.
L'Agrupament Escolta i Guia Gent de Mar de Cambrils ha engegat una campanya sota el títol de "Tens cap?", amb l'objectiu de buscar nous caps per a l'Agrupament. Aquesta campanya va dirigida a persones majors de 18 anys que vulguin implicar-se en aquest agrupament i implicar-se en l'educació i en el lleure del món escolta.

Tal i com va explicar el cap de l'Agrupament –Dani Fortuny–, actualment l'Agrupament Escolta compta amb un total de 122 nens, repartits en diferents branques: hi ha 28 castors i llúdrigues –nens i nenes de 6 a 7 anys–; 57 llops i daines –nens i nenes d'entre 8 i 10 anys–; 30 ràngers i noies guies –nois i noies d'entre 11 i 13 anys– i 7 pioners i caravel·les –nois i noies d'entre 14 i 16 anys–. Pel que fa al nombre de caps, actualment hi ha una vintena, els quals també es reparteixen en les diferents branques: 5 caps al grup de castors i llúdrigues, 9 caps a llops i daines, 3 caps a ràngers i noies guies i 3 caps a la branca de pioners i caravel·les. Segons Fortuny, "l'objectiu de la campanya és buscar nous caps, perquè enguany no hagués estat malament tenir-ne algun més en les diferents branques. De cara a l'any vinent necessitem més caps per poder mantenir el número actual de nens i nenes que tenim a l'agrupament".

Per aquesta campanya s'han editat 500 cartells i s'ha creat una pàgina www.tenscapgentdemar.blogspot.com i s'ha editat un petit sobre el cau i els escoltes.

D'altra banda, Dani Fortuny també ha volgut destacar l'important equip de pares i mares dels escoltes, que ajuden a l'Agrupament a fer moltes activitats com la Tómbola, la Bicicletada o la Setmana de l'Agrupament.

Comenta aquest article