Esports

37a posició per Marc Costa i 87a per a German Jover al VI Ironcat celebrat a l'Ampolla

Per Redacció



German Jover i Marc Costa van ser els dos esportistes del Centre Excursionista de Cambrils que van participar al VI Ironcat, a l'Ampolla
Aquest passat dissabte, 16 de maig, els esportistes cambrilencs del Centre Excursionista Cambrils, Marc Costa Fortuny i German Jover, patrocinats per Studiogenesis, van disputar el VI IRONCAT (Copa de les Nacions) al municipi de l'Ampolla. Aquesta triatló de llarga distància coneguda com l'Ironman del Mediterrani va posar a prova a 200 corredors procedents de totes les parts de l'estat espanyol i també de diverses nacions del món.

El repte era finalitzar un recorregut format per 3800 metres de natació a mar obert més 180 quilòmetres amb bicicleta per carretera i 42,2 quilòmetres de cursa a peu. Després d'un dia calorós i de la deshidratació que va marcar tota la prova, els dos cambrilencs van finalitzar amb èxit aquesta VI edició, ja que el Marc Costa va acabar en 37ena posició amb un temps de 10 hores i 32 minuts i el German Jover la va finalitzar el 87è amb un temps d'11 hores i 33 minuts. Tota la prova va estar supervisada pels jutges de la Federació Catalana de Triatló de Catalunya per tal de fer complir al peu de la lletra el reglament. Aquest any va estar marcada per unes 15 desqualificacions per incompliment d'alguna de les normes que emmarca aquest tipus de prova.

Comenta aquest article