Informació general

El cambrilenc Jordi Villar és el nou secretari de Política Europea i Internacional de l'executiva de la Joventut Socialista del Camp de Tarragona

Per Redacció




El cambrilenc Jordi Villar, en una xerrada organitzada pel PSC al mes d'abril

La Joventut Socialista de Catalunya (JSC) de les comarques tarragonines va celebrar aquest passat cap de setmana a Reus el seu segon Congrés. En aquest congrés hi van prendre part un centenar d'afiliats de la JSC, que van escollir la nova executiva que dirigirà la Joventut Socialista de Tarragona durant els propers quatre anys.

Alberto Bondesio, de 25 anys, i fins ara primer secretari de la JSC de Reus va ser escollit com a nou primer secretari de la JSC del Camp de Tarragona. La nova executiva la completen: Alejandro Caballero, tarragoní de 24 anys, que és el nou secretari d'Organització; Vanesa Gil de 28 anys i provinent de la JSC de Reus que és la secretaria de Finances; Noemí Espigares, de 23 anys i membre de l'agrupació de Santa Oliva, com a nova secretaria de Formació; Anna Cirilo, de 26 anys i afiliada de la JSC de Salou com a secretaria adjunta de Formació; Daniel Pérez de 25 anys, de Salou, i nou secretari de Política Municipal; Rubén Sánchez, tarragoní de 24 anys, com a nou responsable de la Secretaria d'Imatge i Comunicació; Laura Moya, de 18 anys i provinent de l'agrupació de Roda de Barà, com a nova secretaria de la Dona i dels Drets Civils; i el cambrilenc Jordi Villar, de 26 anys, com a nou secretari de Política Europea i Internacional.

El cambrilenc és el primer secretari de l'executiva de la Joventut Socialista de Catalunya a Cambrils, des del passat mes de febrer.

Comenta aquest article