Cultura

L'Àrea de Cultura publica les bases per a la 8a Beca de Recerca Vila de Cambrils

Per Redacció

Des del Departament de Cultura de l'Ajuntament de Cambrils ja s'han publicat les bases per a la 8a Beca de Recerca Vila de Cambrils 2009-2010.

La Beca de Recerca Vila de Cambrils va sorgir com una iniciativa per donar suport al món de la investigació i l'estudi a través de temàtiques tan diverses com la història, l'art, la geografia o la música, sempre vinculades amb Cambrils o amb els seus personatges. Fins ara, l'Ajuntament de Cambrils ha publicat un total de sis treballs premiats amb la Beca de Recerca Vila de Cambrils: "Onomàstica de Cambrils i del seu terme municipal" de Montserrat Vidiella i Recasens; "La Vil·la Romana de la Llosa. 10 anys d'investigació arqueològica" de Montserrat Garcia i d'altres; "El franquisme a Cambrils" de Josep Bertran Cuders; "El pensament moral del Cardenal Vidal i Barraquer" de Margarita Mauri Álvarez; "Èlits locals i control social al Cambrils de la Restauració" d'Ignasi Martí Estrada; "Cambrils al neolític. Implantació i desenvolupament de les economies productes al Camp de Tarragona" dels autors Juan Ignacio Morales Hidalgo i Francesc Xavier Oms Arias. D'altra banda, actualment està en procés el darrer treball premiat a la 7a edició de la Beca de Recerca Vila de Cambrils, "El parlar de Cambrils. Estudi fonètic, morfosintàctic i lèxic" de Pere Navarro Gómez.

Les bases es poden consultar a la pàgina web www.cambrils.cat a l'apartat de Cultura i dins de l'apartat Beques i Premis. El termini per presentar els projectes a aquesta nova convocatòria finalitza el dia 31 d'agost de 2009. Per més informació es pot trucar a l'Àrea de Cultura de l'Ajuntament de Cambrils, al telèfon 977 368 484.

Comenta aquest article