Informació general

Francisco José Baza i Antonia Madrid, primers guanyadors de la campanya de promoció entre F&G i Toyota

Per Redacció

D'esquerra a dreta: José Ramón Melón del grup F&G, els guanyadors del sorteig –Antonia Madrid i Francisco José Baza, i Ignasi Pla de Toyota

El passat divendres a la tarda, i davant la presència del notari Rafael Martínez, es va celebrar el primer sorteig de la campanya de col·laboració empresarial establerta entre Autoforum –concessionari de Toyota– i el grup constructor F&G.

Els dos primers agraciats van resultar ser Francisco José Baza i Antonia Madrid Arroyo, que rebran les claus d'un vehicle Toyota Yaris –d'alta eficiència ecològica– juntament amb les claus de la seva nova vivenda en la promoció "Las Torres de Cambrils". Cal recordar que, un de cada quinze compradors en aquesta promoció del grup F&G, també podrà entrar en el sorteig d'aquest vehicle Toyota. Els propers sortejos estan previstos pel primer cap de setmana del mes de juny –concretament es realitzarà a l'estand que Toyota instal·larà a la Fira de Cambrils– i el següent tindrà lloc els darrers dies del mes de juny. Després de l'acte formal davant del notari, al qual van assistir-hi el president del grup F&G –Fernando González–, el director general del grup F&G –José Ramón Melón– i el director comercial d'Autoforum –Ignasi Pla–, es va fer l'entrega simbòlica de les claus del cotxe als guanyadors i es va oferir un còctel als assistents.

Comenta aquest article