Esports

EF Veterans, Cardenal Vidal i Barraquer i CF Oleastrum unificaran les seves estructures aquesta propera temporada

Per Lluís Rovira i Barenys

El FC Cambrils farà un conveni de filiació amb el nou club, de cara a aquesta propera temporada

El futbol cambrilenc ha fet un nou pas cap a la seva unificació. Ahir al vespre hi ha haver una nova reunió de clubs per a parlar d'aquest tema. Hi van ser presents dos representants de cadascun dels sis clubs de futbol cambrilencs; EF Veterans i Cardenal Vidal i Barraquer, pel que fa al futbol base, i FC Cambrils, CF Oleastrum, Marina i Vilafortuny, pel que fa als clubs amateurs.

Filiació del FC Cambrils amb el nou club

En principi, els dos clubs de futbol base i l'Oleastrum estan disposats a unificar les seves estructures, de cara a aquesta propera temporada. Els dos representants del Cambrils, per la seva part, van estar d'acord en la unificació però van deixar clar que aquest tema ha de passar per assemblea de socis i això requerirà un cert temps. Per aquest motiu, els representants del Cambrils van demanar un any de transició per a incorporar-se al nou club tot i que a títol individual, els dos representants presents a la reunió d'ahir, Mingo Capafons i Jordi Font, treballaran en aquest projecte.
Durant aquest any de transició el FC Cambrils, a més, establirà un conveni de filiació amb el nou club unificat. D'aquesta manera també es descarta l'opció que fa unes setmanes contemplava el FC Cambrils de fer el seu propi futbol base.
Els representants del Marina, per la seva part, també van donar el seu vistiplau a la unificació de clubs però van manifestar que volen esperar un any per veure com es fa aquesta transició. També van manifestar que consideraven que tots els clubs s'haurien de fusionar amb el FC Cambrils per ser el club més antic de la població.

El Vilafortuny es manté al marge

Els representants del Vilafortuny van deixar clar que a ells no els interessa formar part d'aquesta unificació atès que el club és una branca de l'Associació de Veïns de Vilafortuny i que el que volen són unes noves instal·lacions esportives a Vilafortuny. De totes maneres els representants d'aquest club es van mostrar predisposats a col·laborar en el que convingui amb el nou club que resulti de la unificació.

Pendents del nom i de l'equipatge

Les reunions de cara a configurar el nou club unificat s'aniran succeint de manera interrompuda. Un primer pas, segons es va acordar ahir, és contactar amb el representant territorial de la Federació Catalana de Futbol, Sergi Roure, per a que els informi dels passoa a fer.
Un altre dels temes que s'haurà de resoldre ràpid és el del nom del nou club tot i que podria ser que per diferents qüestions tècniques, encara s'haguessin de mantenir els actuals noms de cara a la propera temporada. Pel que fa a l'equipatge, la qüestió és la mateixa, s'està d'acord en unificar-lo però caldrà estar pendent del que se'ls comuniqui des de la Federació.

Comenta aquest article