Esports

Es desferma l'eufòria i la celebració blaugrana pel triomf del Barça a la Copa del Rei

Per Berta Ruiz

La plaça d'Aragó va viure una altra nit de celebració blaugrana

L'afició blaugrana cambrilenca va viure ahir una nit màgica. L'eufòria, la festa i la celebració va desfermar-se ahir a la nit pels carrers de Cambrils després que el Barça aconseguís guanyar la Copa del Rei de futbol enfront l'Athletic de Bilbao amb un contundent 4 a 1.

El Palau Municipal d'Esports es va omplir de gom a gom per seguir el partit a través d'una pantalla gegant, instal·lada gràcies a la Penya Barça Cambrils i a l'Àrea d'Esports de l'Ajuntament de Cambrils. Les portes del Palau Municipal d'Esports es van obrir una hora abans de l'inici del partit i des de primera hora, l'expectació d'aficionats blaugranes va ser molt gran. A poc a poc es va anar omplint tota la pista del pavelló i les grades també es van omplir, a banda i banda. El pavelló va vestir-se de blaugrana amb banderes, samarretes del Barça i el música dels tambors, les trompetes i els càntics de suport al Barça.

El gol inicial de l'Athletic de Bilbao al minut 10 no va fer defallir els aficionats culés, que van veure com a la mitja hora de la primera part, Touré Yaya feia la igualada. La reacció al Palau Municipal d'Esports va ser d'autèntica eufòria. En la represa de partit, els gols de Messi, Bojan i Xavi van fer embogir els aficionats blaugranes cambrilencs que van celebrar el triomf amb molta passió i animació.

Un cop finalitzat el partit, el punt de celebració dels títols blaugrana a Cambrils va tornar a ser la plaça d'Aragó. Centenars de persones es van aplegar al voltant d'aquesta plaça per celebrar de manera col·lectiva el títol aconseguit. La celebració es va allargar fins a la matinada. Es van fer enceses de carretilles i llançament de coets.
Cal destacar que la Policia Local de Cambrils, tal com ja havia fet en el partit del 2 a 6 contra el Madrid i de la semifinal contra el Chelsea, va tancar la circulació per la Rambla Jaume I i pels diferents carrers d'accés a la plaça d'Aragó. Els pocs vehicles que hi van poder circular van haver de fer tot un seguit de giragonses per a poder accedir-hi.

Comenta aquest article