Esports

L'entrenador del FC Cambrils, Fran Artiga, fitxarà per l'Amposta la propera temporada

Per Lluís Rovira i Barenys

Fran Artiga donant la benvinguda als jugadors en el primer entrenament d'aquesta temporada, a principis del mes d'agost de l'any passat

El cambrilenc Fran Artiga, l'actual entrenador del FC Cambrils, ha arribat a un acord amb l'Amposta, equip que milita a la Tercera Divisió, per a fer-se càrrec de l'equip la propera temporada. Artiga se n'anirà a l'Amposta acompanyat del preparador físic, Andrés, i del segon entrenador, Gerard Castellví, que en el nou club tindrà unes altres funcions.

Les negociacions van començar ara fa un mes. Segons ha explicat Fran Artiga a Revista Cambrils Diari Digital, "l'Amposta va contactar amb mi ara fa un mes amb la intenció de fitxar-me i jo els hi vaig dir que quan el Cambrils estigués salvat en podríem parlar. Per mi és tot un repte entrenar a Tercera Divisió. És un salt important passar d'un club amateur a un club semiprofessional i és tot un orgull que s'hagin fixat en mi". Cal dir que el passat mes de febrer Artiga va rebre una oferta del Tortosa, equip que milita a la Primera Catalana, "com que la situació no era la bona i jo no veia correcte marxar a mitja temporada els hi vaig dir que no. Tenia l'oferta del Tortosa per a la temporada que ve però m'he decidit per l'Amposta".

Dues temporades al Cambrils

Fran Artiga completarà, aquest mes, la seva segona temporada a la banqueta del Cambrils "amb un balanç positiu". Segons Artiga, "la primera temporada va ser complicada, vam introduir bastants canvis. La segona temporada hem remodelat l'equip molt positivament. Tenim un equip jove i amb molt de futur. Hem salvat la categoria amb molta solvència i penso que deixem l'equip amb una bona situació. Si aconseguim que la majoria de jugadors es quedin es pot fer un salt important".

D'altra banda, el míster del Cambrils també confessa la seva decepció per la situació que viu el futbol a Cambrils, "m'hauria agradat canviar una mica més el que és el futbol a Cambrils però, realment, hi ha molt poca resposta de la gent. Personalment, amb el club estic molt content i els he de donar les gràcies ja que l'any passat vaig demanar la dimissió perquè l'equip no anava bé i no me la van acceptar i gràcies a això ara podré entrenar a Tercera Divisió. Però, com ja he dit, em queda un regust amarg perquè la situació del futbol a Cambrils no és la millor".

Pel que fa al FC Cambrils, Artiga va dir que continuaria ajudant al club "dins de les possibilitats i el temps que tingui. No només al Cambrils sinò al futbol cambrilenc.

Fran Artiga va iniciar els seus primers passos com a entrenador de l'infantil del Mont-roig. D'allí va fitzar pel Nàstic en una primera etapa. Més tard va passar pel Reus i a continuació, va estar un any i mig com a segon entrenador de l'Amposta. El següent pas va ser entrenardos temporades i mitja al juvenil del Nàstic i d'aquí ja va fitxar pel FC Cambrils

Comenta aquest article