Informació general

La primera assemblea general del Pinaret reuneix una seixantena de veïns

Per Raquel Samaniego

Alguns dels assistents a la reunió entre veïns, que es va celebrar a les grades del Parc del Pinaret

El Parc del Pinaret va ser el lloc escollit per celebrar ahir al vespre la primera assemblea general de veïns de la futura associació, en la que es va aprovar per unanimitat l'acta de la primera reunió. A més, ahir, tots els presents també van acceptar provisionalment els càrrecs establerts en la junta gestora inicial. Els membres que es van fer càrrec d'informar a la resta de veïns van ser Antonio Espinosa, Joan Balanyà, Lluís Crusells i Arantxa Fabregat. El president —Antonio Espinosa— va especificar que una vegada es tingui la certificació com associació veïnal per part de la Generalitat, es procedirà a la votació formal de tots els càrrecs i de la junta final.

Els presents van conèixer els passos que la gestora ja iniciat respecte temes com l'aparcament, la senyalització de carrers o la instal·lació de papereres. Respecte el Cambrirock, Lluís Crusells va voler deixar clar que la intenció de la junta no és que desaparegui el festival, sinó que es tingui en consideració alguns detalls com la durada dels concerts en dies laborables. A més, també es va fer saber als assistents que serà una entitat sense ànim de lucre i amb l'objectiu de promoure la participació i en total benefici del barri.

L'assumpte que més discòrdia va crear va ser l'aparcament. La junta gestora va iniciar converses amb l'Ajuntament per poder aparcar 15 dies en una banda del carrer i 15 en l'altre, però ahir van sorgir les primeres diferències entre uns i altres perquè tot el veïnatge no té el mateix problema, segons la zona en la que es trobi. Per aquest motiu, el president va instar a continuar els contactes per tal d'arribar finalment a una solució que doni satisfacció a la majoria. Abans de finalitzar la reunió, la majoria dels presents es van apuntar com a socis de l'entitat.

Comenta aquest article