Informació general

El Patronat de Turisme viatge a Girona per participar en una jornada i donar a conèixer Cambrils

Per Redacció



En els workshops, els patronats de turisme fan entrevistes amb tour operadors per donar a conèixer les ofertes de cada municipi
El Patronat de Turisme de Cambrils va participar, el passat 7 de maig, al worskshop Cultura i Gastronomia organitzat per Turisme de Catalunya al Palau de Congressos de Girona. Aquest, estava concebut com una trobada de professionals del sector del turisme. Així, empreses i entitats de l'oferta catalana junt amb els principals tour operadors europeus van ser els convidats des dels Centres de Promoció Turística de Catalunya a Espanya. Concretament, eren persones vingudes de França, Regne Unit i Irlanda, Alemanya, Itàlia, Països Nòrdics, Benelux i Rússia.

El ritme de feina durant la jornada de treball no es va aturar en tot el dia, ja que es van establir torns d'entrevistes personals d'una durada de 15 minuts entre compradors (operadors) i venedors (empresaris i entitats representants de l’oferta catalana), on s'explicava als participants les virtuts de cada destinació. Turisme de Cambrils, per tant, va donar a conèixer l'oferta que té el municipi i tots els seus punts d'interès.

Tal com va dir la responsable de "press i fam trips" de Turisme Cambrils —Maite Gascón— "el nostre objectiu principal era el d’establir contactes comercials, així com posicionar l'oferta cambrilenca de manera diferenciada als mercats turístics internacionals. Per tot plegat, donem un pen-drive amb informació de Cambrils, com imatges del nostre municipi i un dossier de premsa, cosa que els facilita molt la tasca alhora de recopilar informació, ja que no carreguen pes de fullets". A més, Gascón va ressaltar que va ser un dia "molt estressant però va valdre la pena, ja que els tour operadors entrevistats estaven realment interessats en Cambrils".

Comenta aquest article