Societat

Xina i Catalunya protagonitzen una nova sessió del Viatjant amb contes

Per Berta Ruiz

Montse Parra, en un moment del Viatjant amb contes d'ahir a la tarda

Els contes de la Xina i de Catalunya van ser els protagonistes ahir a la tarda d'una nova sessió de contacontes del cicle "Viatjant amb contes", organitzat per la Biblioteca Municipal i emmarcat també en el programa d'activitats de les VII Jornades Interculturals i Solidàries.

La contacontes Montse Parra va ser l'encarregada d'explicar contes sobre la Xina i sobre d'altres racons de món i entretenir els més petits que ahir omplien la sala d'actes de la Biblioteca Municipal.

Altres activitats de la Biblioteca per aquest mes de maig

La Biblioteca Municipal no atura la seva activitat i al llarg d'aquest mes de maig té previst organitzar activitats ben diverses. Del 25 al 6 de juny acollirà l'exposició "A pencar!" dedicada al món del treball, mentre que el dimecres 27 de maig a les 18 hores de la tarda tindrà lloc el taller "Què serè quan serè gran?", a càrrec de Gabriel Farré. Les inscripcions per fer aquest taller s'hauran de fer a la Biblioteca Municipal. Finalment, el divendres 29 de maig també tindrà lloc la cloenda dels clubs de lectura de la Biblioteca Municipal i per a l'ocasió s'organitzarà una tertúlia amb l'escriptor Josep Albanell. Es faran dues sessions: la primera tindrà lloc a les 18 hores i estarà dirigida als més petits, mentre que a les 19.15 hores es farà la sessió pels membres del Club de Lectura d'adults.

Comenta aquest article