Informació general

Les 1es Jornades d'Innovació i Excel·lència a les Administracions Públiques comptaran amb 250 professionals d'arreu de l'Estat

Per Berta Ruiz



Anna Peláez, Robert Benaiges i Dolors Budí, ahir en roda de premsa
Els propers 14 i 15 de maig, Cambrils acollirà les 1es Jornades d'Innovació i Excel·lència a les Administracions Públiques, unes jornades pioneres a Catalunya que han estat promogudes des de l'Ajuntament de Cambrils. Aquestes tindran lloc al l'hotel Tryp Port Cambrils.

250 participants provinents d'arreu de Catalunya i de l'Estat

Aquest esdeveniment comptarà amb la presència de 250 professionals procedents de Catalunya i d'arreu de l'Estat com Aragó, Madrid, el País Basc o Andalusia. Els participants són tècnics de qualitat i modernització, noves tecnologies, regidors i alts càrrecs de les institucions de tot l'Estat. Aquestes dades de previsió van ser presentades ahir en roda de premsa per l'alcalde de Cambrils –Robert Benaiges–, la regidora d'Hisenda i Gestió Estratègica –Anna Peláez– i la Cap del Servei d'Organització i Excel·lència de l'Ajuntament de Cambrils, Dolors Budí. El passat 3 d'abril també es presentava el programa de les jornades.

Robert Benaiges valorava positivament la resposta obtinguda i "l'èxit de participació i de ressò aconseguit arreu de Catalunya i de l'Estat". Segons va dir Benaiges, "l'interès generat per aquestes jornades ha estat molt gran". Per la seva part, Anna Peláez va manifestar que una de les conseqüències més importants d'aquestes jornades "és posar el nom de Cambrils arreu de l'Estat, gràcies a la campanya de difusió que hem fet. Ha estat una campanya de difusió molt important en la què hem utilitzat les noves tecnologies. Aquestes jornades tècniques també serviran per a la difusió i la promoció de Cambrils". Peláez també va valorar positivament la resposta de participació i va afegir que, "hem cobert les expectatives. Hi ha un gran interès per trobar-se i compartir temes sobre què significa la gestió pública i cap a on hem de caminar".

El Conseller d'Economia, inaugurarà les jornades

L'acte d'inauguració comptarà amb la presència del Conseller d'Economia i Finances de la Generalitat de Catalunya –Antoni Castells–, mentre que el programa de les jornades acollirà ponents de primera línia que debatran sobre temes de la gestió pública, la relació polític-tècnica, la gestió de les persones a l'administració i l'administració intel·ligent.

En el marc de les jornades també es presentaran casos de bones pràctiques dels que cal destacar els provinents del Cabildo Insular de Tenerife, l'Ajuntament de Madrid, l'Institut Basc d'Administració, el Departament d'Economia i Finances de la Generalitat, l'Institut Municipal d'Hisenda de l'Ajuntament de Barcelona, l'Ajuntament de Terrassa i l'Ajuntament de Cambrils, tal i com va apuntar Dolors Budí.

Cal destacar que a la resta de l'Estat només hi ha dos congressos similars al País Basc i a Màlaga.

Comenta aquest article