Informació general

Josep Masdeu, alcalde de la Selva del Camp, és escollit nou president del Consell Comarcal del Baix Camp

Per Redacció

Josep Masdeu, dipositant el seu vot, en el ple del Consell Comarcal del Baix Camp celebrat aquest passat dissabte

L'alcalde de la Selva del Camp –Josep Masdeu– va ser estat escollit el passat dissabte 9 de maig, per unanimitat president del Consell Comarcal del Baix Camp, en el ple extraordinari que va tenir lloc a la seu de l'ens comarcal. El canvi en la Presidència és fruit de l'acord de govern signat al principi d'aquesta legislatura entre els grups comarcals del PSC-PM, ERC-AM i IC-Verds-EUiA, al qual es va afegir posteriorment CiU.
 
Després de donar compte al ple de la renúncia de Xavier Llauradó com a president del Consell Comarcal, es va procedit a la votació que ha permès proclamar Josep Masdeu com a president. Durant el torn de paraules, els portaveus de les diferents formacions polítiques, a més de felicitar el nou president, van expressar la seva voluntat de col·laboració i de treball conjunt amb la nova Presidència.
 
Per la seva banda, en el seu parlament, Josep Masdeu va agrair els suports i la confiança rebuda per tots els consellers i conselleres comarcals, i va reiterar la voluntat de diàleg i de consens. També va anunciar alguns dels projectes que vol impulsar, com la millora dels serveis als ajuntaments; la dinamització dels serveis socials a través de la creació d'un consorci i la potenciació de les societats comarcals, com a propostes més destacades. El nou president del Consell Comarcal també va dir que aquestes actuacions s'han de fer des de la il·lusió i el treball, però també des del rigor i des de l'optimització dels recursos.
 
Al ple extraordinari de canvi en la Presidència del Consell Comarcal del Baix Camp van assistir gairebé al totalitat dels alcaldes dels municipis del Baix Camp; el delegat del Govern, Xavier Sabaté; els diputats al Parlament Àlex Martínez, Núria Segú i Carles Pellicer; els directors dels servies territorials d’Economia, Agricultura, Governació, Indústria, Universitats i Empresa, del SOC i de Medi Ambient i Habitatge, entre altres autoritats.
 
A partir d'aquesta sessió plenària, Xavier Llauradó, que fins ara ostentava la Presidència comarcal, serà el vicepresident primer del Consell i president de la societat Secomsa, càrrecs que ocupava fins ara Josep Masdeu.

Comenta aquest article