Informació general

Es posa en marxa el servei de vigilància i socorrisme a les platges cambrilenques

Per Redacció

Caseta de salvament a la platja de l'Ardiaca, ahir diumenge al matí

Des d'aquest passat cap de setmana i durant tots els propers caps de setmana del mes de maig, es posa en marxa el servei de vigilància i salvament a les platges de major afluència de Cambrils com la platja del Regueral, la platja de Vilafortuny, la platja del Cap de Sant Pere o la platja de la Riera. Un any més, l'empresa encarregada d'oferir aquest servei és Sport&Salvament.

A partir de l'1 de juny, ampliació dels serveis

Tot i que el sol i les bones temperatures no han acompanyat gaire aquest primer cap de setmana d'activitat, les casetes de salvament instal·lades a diferents punts del litoral cambrilenc ja han estat en funcionament. A partir del dia 1 de juny, aquest servei de vigilància i socorrisme s'anirà ampliant per tal de cobrir tots els punts de bany de les platges del municipi i segons les necessitats d'afluència d'usuaris.

D'altra banda, l'empresa Sport&Salvament seguirà oferint diferents serveis d'informació als usuaris de les platges, amb patrulles a peu de platja, panells informatius sobre l'estat de la mar i de la sorra, fulletons informatius sobre prevenció, fulls de control diaris sobre les incidències i avaluació de riscos. Així com la informació de l'estat de l'aigua amb les banderes i amb la megafonia. Sport&Salvament compta també amb un equip desfibril·lador i un servei d'informació i gestió online, per tal de conèixer en tot moment el que està succeint en les diferents platges cambrilenques.

Les platges es posen a punt

Amb l'arribada del bon temps, l'Ajuntament de Cambrils també ha iniciat els treballs de posada a punt de les platges cambrilenques, sobretot després dels desperfectes ocasionats pels darrers temporals de l'hivern.
 
A la platja del Cavet s'estan realitzant tasques d'anivellament, mentre que a la platja de l'Horta de Santa Maria ha rebut tres camions plens de sorra que s'han dipositat en la part més propera a l'espigó. A la platja de la Riera també s'ha aportat sorra i posteriorment es passarà la despedregadora, per tal de millorar el seu aspecte i qualitat. La platja de l'Esquirol ja està anivellada i s'acabarà de proveir de serveis a meitats del mes de maig, mentre que a les platges de l'Ardiaca i de la Llosa, els treballs de condicionament s'enllestiran a finals de maig.

Treballs de provisió de sorra a la platja de la Riera, aquesta passada setmana

Comenta aquest article