Informació general

La Guàrdia Civil de Cambrils deté a Salou vuit persones per delictes contra la propietat industrial

Per Redacció



Material decomissat en la intervenció de la Guàrdia Civil
La Patrulla Fiscal Territorial de la Guàrdia Civil de Cambrils va detenir vuit persones –set de nacionalitat hindú i una de nacionalitat pakistaní, veïnes de Salou– el passat 6 de maig a Salou per delictes contra la propietat industrial.

Els agents van realitzar diferents inspeccions a botigues comercials, en les què els detinguts tenien objectes suposadament falsificats, els quals estaven exposats al públic per a la seva venda. Els objectes eren majoritàriament peces de roba i d'altres articles d'equips anglesos de futbol com el Liverpool, el Chelsea, el Manchester United o l'Arsenal, així com del grup musical dels Rolling Stones o de la marca Yamaha.

En total es van decomissar 761 equipacions de futbol valorades en uns 38.000 euros, 693 samarretes de futbol valorades en 41.580 euros, 209 jaquetes de xandalls valorades en 12.540 euros, 142 gorres de futbol valorades en 2.840 euros, 19 tovalloles valorades en 950 euros, 27 rellotges valorats en uns 3.240 euros, i d'altres objectes més petits com moneders, clauers o pins valorats en uns 1.155 euros.

En total, tot el material podria sumar uns 100.355 euros. Els detinguts han passat a disposició del Jutjat número 2 de Tarragona.

Comenta aquest article