Informació general

Els Mossos d'Esquadra posen en marxa la segona fase de la campanya per reduir els accidents al Camp de Tarragona

Per Redacció

Els Mossos d'Esquadra de l'Àrea Regional de Trànsit del Camp de Tarragona van posar en marxa el passat dilluns 4 de maig, la segona fase de la campanya per reduir els accidents a les carreteres del Camp de Tarragona en els trams de major sinistralitat. Aquesta campanya s'allargarà fins el proper 17 de maig.

El dispositiu dels Mossos d'Esquadra està destinat a recordar als conductors sobre la importància d'una conducció prudent i responsable, per tal de reduir la indisciplina viària, ja que bona part dels accidents viaris tenen com a principal causa el factor humà. Durant la campanya hi haurà major presència policial, amb l'execució de més controls d'alcoholèmia, drogues, velocitat, control dels sistemes de seguretat passiva i sistemes de retenció infantil. A banda, també s'activarà el servei de vigilància aèria, amb l'helicòpter, així com la col·locació de caixes radars en les diferents vies de més alta sinistralitat.

El pla d'actuació tindrà lloc en els següents punts: a l'autopista AP-7 entre els punts quilomètrics 208 i 248 entre Banyeres del Penedès i Tarragona; la C-14 entre els punts quilomètrics 0 i 29, entre Salou i Reus i Reus i Alcover; l'N-340 entre el Creixell i l'Arboç i a la travessera de Miami Platja; la T-11 entre Reus i Tarragona; l'A-7 en el tram entre Vila-seca i Tarragona; la C-51 entre el Vendrell i Rodonyà; l'N-240 entre Tarragona i els Garidels i la TV-3141 entre Reus i Cambrils.

Comenta aquest article