Societat

L'Agrupament Escolta i Guia Gent de Mar organitza una tómbola per recaptar diners pels campaments d'estiu d'enguany

Per Berta Ruiz

Aspecte de la tómbola dels escoltes, ahir al port

L'Agrupament Escolta i Guia Gent de Mar de Cambrils va organitzar durant tot el matí d'ahir diumenge, al costat de la plaça de Marcel·lí Domingo, una Tómbola per recaptar diners per cobrir una part dels campaments d'estiu d'enguany. De fet, aquest és el tercer any que s'organitza aquesta activitat.

Durant la tómbola es van repartir butlletes de participació que costaven un euro, i hi havia diferents tipus de butlleta: butlletes d'un punt, butlletes de tres punts i butlletes de sis punts. Segons el tipus de butlleta que et toqués podies escollir un tipus de premi. Els premis estaven dividits en diferents taules segons la puntuació obtinguda. A la tómbola s'hi van poder trobar tot tipus d'objectes com jocs i joguines, pel·licules, llibres, roba o bosses. A més, la gran afluència de gent al port de Cambrils durant tot el diumenge va animar molt l'activitat de l'Agrupament Escolta i Guia Gent de Mar.

D'altra banda, d'altres membres de l'Agrupament també van participar en l'activitat tocant alguns instruments, al costat de la plaça de Marcel·lí Domingo, tot animant l'activitat.

Comenta aquest article