Informació general

Finalitzen les obres dels carrers de Ferran Sors i Sant Antoni al barri del Port després de 4 mesos de treball

Per Raquel Samaniego

 
 
 A dalt, el carrer de Ferran Sors, on es troben diversos comerços. A sota, el carrer de Sant Antoni, també totalment remodelat.
El carrer de Ferran Sors i de Sant Antoni, ambdós del barri del Port han estat totalment remodelats després de quatre mesos de treball. Es tracta de dos carrers perpendiculars al passeig Marítim, els últims que quedaven per a remodelar com a zona de vianants i amb una regulació del trànsit rodat. Al de Ferran Sors es concentren diversos comerços, en una zona on ara només podran accedir amb vehicle els veïns i per fer càrrega i descàrrega comercial. A més, es donarà compliment a la normativa d'accessibilitat i de supressió de barreres arquitectòniques.

En aquesta zona s'ha substituït l'arbrat i s'ha dotat de reg automàtic, s'han substituï´t i desplaçat els embornals de pluvials, així com els equips i làmpades dels fanals a la zona de la rotonda. Aquests i altres treballs han tingut un cost de 224.167 euros.

Carrer de Sant Antoni

El carrer de Sant Antoni està situat entre el carrer de Sant Jordi, que es va remodelar ja fa uns anys, i el passeig Marítim, que s'ha remodelat recentment. En aquesta via, entre d'altres treballs, s'ha ampliat la xarxa d'aigua potable, s'ha construït una xarxa de pluvials, s'ha substituït la xarxa de fecals existent i s'ha soterrat les línies de baixa tensió i de les línies de telefonia. En aquell carrer existia un enllumenat públic precari, antic i deficient i no complia amb la normativa vigent, per el que s'ha renovat totalment. El pressupost d'aquestes obres ha estat de 102.404 euros.

Comenta aquest article