Informació general

L’Ajuntament enceta un curs per educar als empresaris en la igualtat d’oportunitats

Per Redacció

L'Ajuntament de Cambrils enceta un curs dirigit a empresaris i empresàries, representants sindicals i persones a nivell personal, a fi de promoure la igualtat d’oportunitats entre homes i dones en l’àmbit laboral. Sota el nom "Taller pràctic d'igualtat a l’empresa", la institució cambrilenca pretén donar a conèixer les tècniques i les eines bàsiques per a l’elaboració d’un pla d’igualtat en l’àmbit laboral; així com la importància de l’equiparació d’oportunitats i la posada en pràctica de les mesures necessàries per a dur-lo a terme. 

Així, el curs ajudarà a totes les empreses assistents a aplicar les mesures oportunes per a garantir la igualtat laboral, ja que estan obligades per llei a eradicar la discriminació sexista, i a assegurar i respectar l’equiparació entre ambdós gèneres. El taller forma part d'un projecte encetat pels departaments d’Educació, Polítiques Actives d’Ocupació i Polítiques d’Igualtat i Salut.

El primer pas va ser la incorporació d'un agent local d’igualtat, que s’encarregarà de dur a terme aquesta fita i treballarà en la implementació de mesures que permetin a ambdós sexes treballar conjuntament per arribar a una societat igualitària. S’impartirà tots els dilluns entre el 20 d’abril i el 18 de maig, al Centre Cultural i Ocupacional. Les inscripcions s’han de fer al vestíbul de l’Ajuntament de Cambrils, a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà (OAC) de dilluns a dijous, de 8:30 a 18:00 hores i divendres de 8:30 a 14 hores. El curs és gratuït, ja que està totalment subvencionat per part del departament de Treball de la Generalitat de Catalunya, l’Organisme Autònom de Desenvolupament Local de la Diputació de Tarragona i el Fons Social Europeu.

Comenta aquest article