Informació general

Ports de la Generalitat enllesteix la millora del passeig de les Palmeres, dins del seu programa d'inversions de 2008

Per Redacció

Aspecte que ofereix actualment el passeig de les Palmeres després de la remodelació de Ports

Durant l'any 2008, Ports de la Generalitat va invertir un total de 10 milions d'euros, i va augmentar un 2% l'activitat generada al llarg del passat any. D'entre les actuacions realitzades al llarg de la costa catalana, hi destaca l'actuació realitzada al passeig de les Palmeres de Cambrils, amb la urbanització d'aquest espai. En aquesta zona s'ha millorat el passeig dotant-lo d'un espai multifuncional per donar cabuda a activitats esportives, culturals i d'oci, i també s'ha donat continuïtat al passeig marítim.

2.024 tones de peix desembarcades a Cambrils

Els ports pesquers gestionats per Ports de la Generalitat a les demarcacions de Girona, Barcelona i Tarragona han desembarcat un total de 27.211 tones de peix, un 15,54% inferior respecte l'any passat. A Cambrils, es van desembarcar un total de 2.024 tones de peix.
Pel que fa a l'activitatde venda a les principals llotges del litoral català, s'ha assolit un valor de 108 milions d'euros, un 7,68% inferior respecte l'any 2007. A nivell cambrilenc, es van facturar uns 5,7 milions d'euros.

D'altra banda, respecte al tràfic de passatgers dels vaixells turístics, el port de Cambrils va rebre un total de 46.144 passatgers. En el sector nàutic, els punts d'amarratge al port nàutic de Cambrils van arribar als 479. Durant l'any 2008, els punts d'amarratge a la costa catalana van créixer un 10%.

Comenta aquest article